W - NEW WEEK, NEW PLANS

Ny vecka, nya planer! Detta ska vi göra i veckan. :-)

Pictures from Pinterest!

MÅNDAG & TISDAG: Planerna för idag+imorgon är iväg till skolan en liten stund och sedan åker vi till jobbet. Inte mycket annat som händer måndag och tisdag denna vecka, men vi ska också försöka köra något träningspass!

ONSDAG: Ingen skola - så det blir jobbet under dagen. På kvällen är vi inbjudna till förhandsvisningen av "Baywatch", vi båda älskar ju Zac Efron haha så denna film hoppas vi är bra! Underrättar er självklart efteråt om vad vi tyckte. :-)

TORSDAG: Ingen skola så på morgonen ska vi på en pressfrukost, sedan åker vi till jobbet. Det skulle vara skönt att också köra ett träningspass, men det är även bara EN vecka kvar till studenten, ahh så galet!

FREDAG: Inte så mycket planer under dagen, men på kvällen ska vi+några vänner till Berns för en "förfest" inför Summerburst, superkul ska det bli! Ser så mycket fram emot festivalen nu, kolla in här senare för tips på festival outfits! :-)

LÖRDAG: Mamma och pappas bröllopsdag, så vi ska boka bord på restaurang och fira hela familjen, ska bli jättemysigt! Tänk hur länge de har varit ihop nu, de träffades liksom i vår ålder och håller ihop fortfarande, då har man ju lyckats<3

SÖNDAG: Ja vad gör man en söndag när man inte har något plugg? Vi vet faktiskt inte då vi inte gjort annat under söndagar de senaste året haha, men det är ju bara 4 dagar till studenten så vi ska antagligen börja fixa allt som behöver fixas!

Gillar

Kommentarer

Petra
,
Vilken rolig vecka! kul att höra om filmen är bra