W - MYSIGA DAGAR PÅ GOTLAND<3

Här kommer en recap från en fantastisk liten sommar trip till Gotland.<3 Första kvällen hade vi tur och fick bord på Supper. Det blev margaritas och så smarrig mat!

Sedan gick vi tillbaka till hotellet längs strandpromenaden medan solen gick ner.<3

Kalkbrottet på Fårö. Perfekt liten dags-trip!

Sedan blev det lunch på ett supermysigt litet ställe nära vattnet. Hur fint?

Följt av några timmar på stranden som hette Norsta Auren på Fårö.

Efter Fårö tog vi oss tillbaka till Gotland och åkte till Bungenäs där det var tänkt att besöka Kalkbrottet. Planerna ändrades då vi gick förbi Kalkladan istället som var en så mysig bar där vi tog med oss en varsin Aperol och satte oss på sängar nere vid vattnet.<3

Kvällen avslutades på Rute Stenungsbageri! Detta kan vi verkligen rekommendera, man sitter ute i trädgården och äter deras magiska surdegspizzor. Helt klart den bästa veganska pizzan vi har testat!

En dag spenderades på Tofta. Vi hyrde en bädd på beach cluben där! Tror dock inte att vi skulle rekommendera detta, det var dålig service och alldeles för mycket folk (detta kan ju bero på att det var högsäsong när vi var där). Det var väldigt dåligt organiserat med tanke på Covid... Förstår inte hur folk som väljer att resa utanför Sverige (då det nu är tillåtet) får kritik med tanke på hur dåliga folk är generellt på att hålla avstånd här i Sverige...

Så efter lunch bestämde vi oss för att fly Tofta haha och hittade en liten egen spot bara någon kilometer därifrån.<3

På kvällen blev det middag i solnedgången på SurfLogiet. Detta var så mysigt: piano musik, fötterna i sanden och en vegansk burgare. Detta kan vi verkligen rekommendera.<3

Inne i gränderna i Visby. Hur söt topp? Den är från Zara och jeansen är Levis!

Väldigt mysig location för middag på Italienaren i Visby! Maten var ingen höjdare dock. Det fanns en väldigt fin bar så det kan vara trevligt att gå hit för en drink innan middag på ett annat ställe. :-)

Topp från Zara och jeans från Gina Tricot.

Det blev mycket mat på Gotland haha, men det är ju det vi gillar. :-P Fantastiska crêpes på Crêperie & Logi inne i Visby. Vår favorit var deras vegan mushroom crêpe.

Självklart kunde vi inte lämna Gotland utan att köpa presenter till våra älsklingar där hemma (🐱🐱🐱).<3

Den bästa middagen var helt klart på Surfers. Servicen var så bra och maten var MAGIIISK. Har inte besökt Surfers i Stockholm än men det kommer vi ju helt klart göra nu när vi vet hur gott det är! Vår favorit var ingefärs tofu, rättika salladen och den friterade auberginen.

Så fin utsiktsplats! Låg nära en restaurang som heter Krönet.

Sista morgonen åkte vi till Salthamn. Väldigt mysigt ställe där man kunde köpa fin inredning eller äta något gott från deras food truck. Vi tog en smoothie bowl som var så god och fräsch! Hur fint att de toppade med blommor?

Sista lunchen på Gotland blev på Vinäger inne i Visby. Fint ställe, bra service och god mat! Efter detta var det dags att åka mot färjan som skulle ta oss hem igen. Behövde verkligen dessa mysiga dagar på Gotland efter så mycket tid spenderad på hemmaplan.<3

Gillar

Kommentarer

trix
trix,
Vilka härliga bilder! ☺️
nouw.com/trix
johnssons
johnssons,
Vilka fina bilder ❤️
nouw.com/johnssons