W - MK SHOE SHOPPING

Vanessa har på sig: body från Charlotte Russe, Levis shorts, Massimo Dutti skinnjacka, Michael Kors sneakers, Chanel boy bag & Prada solisar.

Vendela har på sig: Topshop topp, Guess shorts, Michael Kors sandaler, Tory Burch väska, Balenciaga armband & Dolce & Gabbana solisar.

Nu börjar vi med dagens outfit, så här får ni en liten sneak peek på lite av det som vi har handlat här. Såg att många önskade en haul, så självklart ska vi fixa det! Idag började vi dagen med frukost och sedan en promenad ner till The Promenade här i Santa Monica, ett område med massa roliga butiker och restauranger. Vi besökte en av våra favvo affärer - Michael Kors. Vi är inte mycket för att köpa väskor där då i princip alla har en MK väska och vi tycker att det är kul med något som inte alla a ndra har, men skorna här är i alla fall från himlen (ja på riktigt). De har fått in så mycket fint här, vi har shoppat i både Vegas och LA och vi vill inte tänka på hur vi ska få plats med alla underbara skor i resväskan som vi har införskaffat oss hehe. Bland annat dessa som vi hade på oss idag, hur fina? Har fått så mycket komplimanger för dessa, speciellt de med rosetter, så söta! Vi älskar som sagt MK skor och även en hel del av deras kläder, och det är ju alltid extra kul att köpa något när det är billigare här än hemma. :-) Tror att skorna vi har är för nya, så det har inte kommit till Sverige än men om ni vill shoppa Michael Kors kan ni göra det HÄR!

Just nu krånglar internet lite så därför går det inte lika snabbt med bloggningen, men vi har såå mycket fina bilder att visa er så glöm inte att kika in här senare för då ska det nog vara fixa t! Puss<3

]]

Gillar

Kommentarer