W - MINI Q&A

Hej fina ni! Jag såg i ert tidigare inlägg om sommar och så. Jag ska nämligen åka till Florida i sommar och om ni har varit där kan ni göra en Florida-guide? Det vore jättesnällt verkligen (:

Åh vad roligt! Vi har varit i Florida flera gånger, så självklart kan vi göra en liten guide med de grejer vi tycker att man ska hinna med :-) Kramis<3

Ni tar ju alltid så fina (& framförallt många bilder!) Jag undrar vart ni sparar ner alla bilderna? Jag har problem med att min Mac blir så seg av att ha alla på datorn... Så undrar om ni har en extern hårddisk? Och vad för någon isåfall? :)

Åh tack<3 Haha våra datorer kraschade på grund av att vi har så mycket bilder, så vi lämnade in dem och så köpte vi till en hårddisk. Vi har en hårddisk från Toshiba, den kan man ha resten av livet sa datort eknikern i alla fall, så den rymmer väldigt mycket bilder! Den kopplar man lätt in i datorn och överför bilder till. :-)

Hej! Ni är alltid så bruna och fina, hur blir ni det? Älskat att ha hål i mina byxor men tycker det blir så fult när det bara sticker fram vita ben.. Kan ni kanske göra ett inlägg om detta? Kram, gillar er blogg supermycket!

Taack<3 Vi har väldigt bra pigment, och sen så reser vi flera gånger om året till varma länder så vi hinner aldrig tappa färgen helt, vilket gör att det är lättare att bli brun snabbare. :-) Sedan så brukar vi använda BUS i ansiktet, men på kroppen är vi bara noggranna med att använda body lotion. :-) Vad roligt, kram!

Åh detta inlägget var superintressant att läsa, fler sådana här! Eran familj verkar helt underbar, så fin. Jag undrar ifall ni skulle kunna göra ungefär ett sånt här inlägg fast ni skriver om den andra. Typ om Vendela skriver 5 saker om Vanessa och tvärt om. Kram//Ellie

Vilket roligt förslag, det kan vi göra! KRAM<3

Hej, alltid lika kul att kika in på er blogg!! :) Så fina är ni Vendela och Vanes <3 Kan ni tipsa om balklänningar? Ska nämligen snart ha min bal och har ingen aning om vad jag ska ha på mig... Skulle verkligen uppskattas!! Kram

Vad kul, tusen tack<3 Det ska vi se till att fixa, kram

Skulle ni snälla snälla kunna lägga upp en video på er när ni dansar balett! Kram <3

Haha vi kan säkert fixa en liten dansvideo från vår föreställning i slutet av maj, kramis

]]

Gillar

Kommentarer