W - MINI Q/A

Vart redigerar ni era bilder? Kram

Vi har ställt in vår kamera på "raw" och redigerar i Photoshop CC! :-) Kramis

Kan inte ni göra ett inlägg om bal, inspiration till klänningar, smink och frisyr med mera?

Jo, det skulle vi kunna göra, vet att tex. Nelly.com brukar ha en kollektion varje år med balklänningar, men vi skulle absolut kunna göra ett inlägg med tips på klänningar!

Vart kommer era outfits ifrån?

I DETTA inlägget på bilden när vi matchade i våra Brazil outfits. Kläderna kommer från Nike's OS kollektion, älskar dem! :-D

Vart är era svarta klänningar ifrån? Supersnygga!

I DETTA inlägget är det faktiskt inte klänningar, bådas kjolar kommer från ZARA, Vanessas topp (som är en body) är från Missguided och Vendela crop top från H&M! Tack, kramis

Vart gör ni era fransar? Har ni volymfransar? Kram

Vi gör de hos Linda på Glowme skönhetssalong i Södertälje! Det är volymfransar, tycker det är finast. :-) Kram

Undrar om ni har naturligt lockigt hår eller om ni har fixat det på något sätt?

I DETTA inlägget som du kommenterade på hade vi flera dagars skitigt hår hehe, men hade under nat ten sovit med flätor som vi sedan släppte ut på morgonen. Naturligt har vi ganska rakt hår, så vi gillar att sova med flätor ibland, locka eller sätta upp luggen på något sätt! :-)

Vart kommer era vita klänningar ifrån? Såå snygga btw!!

Åh tack! Vanessas kommer från J.Lindberg och Vendelas från NLY one. :-)

Skulle ni kunna göra ett inlägg med tips på jackor man kan ha till ljusa kläder? Har alltid så svårt att hitta jackor man kan matcha till vita jeans osv, så tänkte fråga er om hjälp haha! Ta hand om er så länge och tack för en jätteintressant blogg<3

Först och främst, tusen tack, kul att du gillar bloggen! :-D Vi skulle absolut kunna göra ett inlägg med tips på jackor som kan matchas till ljusa kläder, så håll utkik efter det, kram på dig!

Har ni valt själva att stå över fisk och skaldjur eller är det någon speciell anledning att ni gör det? Kram fina ni! Älskar er blogg, stor inspiration!

Åh tack tack tack<3 Vi har aldrig ätit varken fisk eller skaldjur hemma, så vi är inte alls vana vid smaken, lukten osv. Vi har smakat, men tycker inte att det är gott, så därför blir det att vi aldrig äter skaldjur/fisk. Mamma och pappa brukar dock äta det ibland! :-)

]]

Gillar

Kommentarer