W - MIDSUMMER 2017

MIDSOMMAR! Här kommer lite bilder från vår dag igår. Eftersom vi kom hem ganska sent i torsdags så skippade vi midsommarstången och unnade oss en sovmorgon innan det var dags att fixa i ordning all mat inför dagen. Får man göra så? Får man skippa midsommarstången på midsommar? Vi har alltid varit väldigt trogna traditioner, men igår fick bli ett undantag. ;-)

Vi bjöd på hallon bellinis som fördrink. Hur enkelt (och gott!) som helst! Mosa hallon och lägg i botten av glasen, häll sedan över alkoholfri cider, champagne eller prosecco. :-)

ZARA SET+SHOES

Hur fint var inte Vendelas set som hon hade på sig dagen till ära? Perfekt för midsommar. :-) Blomkransen är förra årets, från Glitter!

Vi som när vi var yngre hade ett intresse för att baka fick igår testa våra skills igen. Det blev en lemon merringue pie och att döma av gästernas omdöme så lyckades vi väldigt bra!

Kusin Linis med sin Jacob

ZARA DRESS / HERMÉS BRACELET

Vanessas outfit! Den supersöta klänningen är även den från Zara. Skorna köpte mamma i en liten butik under vår dag i San Remo<3

Ost, ost, ost. För oss finns det ju knappast något bättre i matväg haha... Och vår hemgjorda hummus som blev succé, kan äta bara hummus till middag om det så skulle erbjudas! Vi har i: kikärtor, olivolja, salt och citron.

Med vår barndomsvän Paulina och hennes brors flickvän Bjanka som snart ska få en liten bebis!<3

Klassisk midsommar mat är ju inget för oss. ;-) Det blev en stor wok på grillade grönsaker!

Några bilder som beskriver vår dag igår. Var en mysig dag+kväll, synd bara att vädret sög haha. Men som vi brukar säga här i Sverige, vi hade ju tur att det inte regnade! ;-) Men, en bra midsommar behöver ju faktiskt inte bero på vädret när man har fina vänner+släkt omkring sig, för det är ju faktiskt sällskapet som räknas<3 Hur var er dag igår?

Nu bär det av till gammelmormor, vår fina älskade gammlemormor som fyller hela 95 år. Vi har med oss tårta och en korg med olika saker som vi vet att hon gillar. Hon är ju verkligen någon som har klarat livet, och många fler år ska det bli<3

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Vilken storlek har Vendela i sitt röda sett?
madebyw
,
Har XS i båda delar! 😊 kramis