W - LOOKING FORWARD TO SRPING 2016

Det är helt sjukt hur mycket roliga grejer som händer i vår, 2016 börjar väldigt väldigt bra! :-D Skulle vara kul att få lite tips om vad vi inte får missa när vi åker iväg till alla ställen vi ska till. Har ni något roligt planerat i vår? :-)

14 februari: Alla hjärtans dag

På kärlekens dag ska vi + de vi älskar mest, vår familj ut och äta på en mysig restaurang i stan. Grill närmare bestämt, har ni varit där någon gång? Ser så mysigt ut och maten verkar så god. Perfekt alla hjärtans dag, vad ska ni göra? :-)

19 februari: Träning med Martin Lidberg

Ni som har hängt med ett tag har nog sett att vi har tränat med Martin förut på mamma och pappas firma. Den här gången ska alla träna och sedan blir det middag efter. :-) Superbra+ rolig träning, ser fram emot detta!

26 februari: Milano

I slutet av februari åker vi iväg igen, haha vi kunde inte hålla oss från att boka en till resa innan LA. Ska bli så kul, vi har aldrig varit där förut men har hört att det är en väldigt vacker stad och bra shopping och mat. Om någon har tips till oss om vad vi inte får missa där, kommentera! :-D

3 mars: Ellie Goulding

Åh detta ska också bli så kul! Ellie Goulding kommer till Sverige och vi + några kompisar ska på konserten. Vi tycker hon är så bra, är så taggade. :-)

24 mars: Los Angeles & San Diego

Vår efterlängtade resa, gissa hur mycket vi längtar? Först bär det av till LA i 10 dagar och de resterande 4 dagarna far vi vidare till San Diego. Vi har börjat planera lite grejer vi ska göra! Så lyckliga att vi kan resa så mycket, det är ju trots allt det vi älskar mest av allt!<3

29 maj: Bröllop i Montenegro

Ännu en resa haha! Den här gången åker vi ner till Montenegro för att närvara på ett bröllop, ska bli så kul och det kommer vara något alldeles speciellt tror vi. Montenegro har vi aldrig besökt förut, så det ska bli så roligt att se det stället också!

]]

Gillar

Kommentarer