W - LONDON LAW FAIR OCH THANKSGIVING

Mammis var ju här förra veckan, och även fast vi har haft så otroligt mycket med skolan så hann vi ändå ha några riktigt mysiga dagar tillsammans. Här får ni en liten recap.<3

Vi köpte med oss allt möjligt gott från Whole Foods (man får passa på när mamma är med... ;-) ) och hade myskvällar hemma framför Bachelor.

Vi var på ett julfint The Ivy Chelsea Garden där vi åt en otroligt mysig middag.<3

Är ni där får ni inte missa deras "avocado cocktail" (en vegansk variant på shrimp cocktail typ!), den är otrolig!!

En tryffel risotto som såg ut som ett konstverk och deras magiska vegan curry. Mums mums mums

och såklart - choklad bomben!

En dag när mamma var ute och gjorde London befann vi oss på The Law Society för London Law Far! Väldigt coolt att ha varit där. Vi lyssnade på panel debatter av både solicitors, barristers och judges. Även the president of the law society! Och så pratade vi även med flera olika universitet om master studies.

Sedan mötte vi upp vår fina Mammis på Natural History Museem i South Kensington för lite julmys! Det var en sådan där magisk, solig, krispig eftermiddag i vårt äskade London.<3

Även så fina omgivningar runt muséet! Känns inte detta lite som från en Harry Potter film? Inte för att vi har sett så många Harry Potter filmer, men men... ;-) Kavajen är från Mango!

Sedan tog vi oss till Harrods. Det är så mysigt där nu under julen.<3 Som ni ser så fick vi med oss lite gott också!! Mamma köpte med sig flera fina burkar hem till Sverige. :-)

Och så värmde vi oss med en varsin kopp mint tea.<3

Mammis kom ju även till London i perfekt tid för thanksgiving! Det firades med thanskgiving dinner på ett mysigt Chiltern Firehouse. Det är så fint där och servicen är verkligen på topp!

Vi åt en så god blomkål och något man inte skojar bort - tryffel pommes!!

Kolla hur fint det är där utanför också.<3 Magiskt!!

​Sedan promenerade vi hem, bytte om till myskläder och gick sedan till vår mysiga lilla bio på Baker Street för en julfilm. Tack mammis för vår fantastiska vecka tillsammans.<3

Gillar

Kommentarer

Elisabeth
,
Tack för en fantastisk vecka, Ni är bäst
MadebyW
MadebyW,