W - LONDON CALLING

LAST TIME IN LONDON !

Fina ni! Uppdaterar er lite snabbt här medan vi håller på att packa väskan - vi åker ju till London ikväll. Så här ovan har ni några bilder från vår förra vistelse i London, då blev det bara en snabb visit över dagen men denna gång stannar vi till söndag kväll. Vi och mamma kommer dit sent ikväll då vi ska besöka skolan imorgon, medan pappa, Viggo och Piero kommer imorgon kväll. Ska bli mysigt med en weekend tillsammans och dessutom har vi planerat in en massa roliga saker:

FREDAG: Besöka skolan vilket ska bli så så spännande. På kvällen har vi bord på The Ivy, ska bli så smarrigt att äta där. Har ju varit på The Ivy i LA en gång innan och där rullade ifrån då vi hade ätit så otroligt mycket god mat...

LÖRDAG: Har planerat att äta brunch någonstans innan vi åker iväg till Chelsea där vi ska kika på en lägenhet. Detta ska bli sjukt spännande och självklart kommer vi att uppdatera er med hur allt går. På kvällen har vi bord på Sticks n' sushi och med tanke på hur goda recensioner denna restaurang har fått så är vi minst sagt taggade på att gå dit.

SÖNDAG: Denna dag har utlovat 23 grader och sol, så vi vill strosa runt och bara mysa, kanske sätta oss ett tag i en park under solen. Sedan vill vi nog testa Princi för lunch, ett italienskt ställe som vi har hört ska vara väldigt gott och vi är ju, som ni vet, svaga för pasta. Sedan vill vi hinna strosa runt i lite affärer också, lite vår shopping kanske det blir!

Vi vloggar hela helgen så glöm inte att prenumerera på vår kanal madebyw så att ni inte missar något.<3

Gillar

Kommentarer