W - LET'S GO DOWN TO THE TENNIS COURT

Hjärtan! Har ni haft en fin måndag? Här är några bilder från vår paddletennis bana. Pappa bestämde sig förra sommaren för att han ville ha en tennisbana så han var snabb med att fixa en... pappa i ett nötskal är att vilja ha projekt hela tiden: bygga hus, landställen, tennisbanor, gym... Och mamma är den som håller ordning på allt så att det inte faller samman haha. Bra team.

Så igår blev det en liten match i våra nya träningskläder! Det vi använder mest nu för tiden, när man inte går till skolan varje dag längre så går man till jobbet i träningskläder så man ska få lite mer motivation till att gå till gymmet - det funkar i 9 fall av 10, tips! Dessa snygga tröjor från Puma och Fila hittade vi i en butik i Köpenhamn, fick även följa med några fler plagg som vi visar er senare. :-)

Idag har vi varit på ansiktsbehandling, så himla skönt. Irina (vår hudterapeut) laddade oss med en varsin påse fylld med fukt krämer och ansiktsmasker, vi kommer nämligen flagna bort all "gammal" hy från sommaren för att lägga grunden för ny fräsch hy inför hösten, därför behövs mycket fukt.

Nu ska vi laga sparris soppa och njuta i kvällssolen, men innan det ska ni få lite veckans planer:

TISDAG: Vi åker in för att jobba några timmar. På eftermiddagen ska vi besöka ett showroom med lite olika märken, spännande att se lite kollektioner inför hösten! Efter det blir det nog middag, är det en fin kväll kanske vi hämtar med oss mat från någonstans och sätter oss i Humlan - snacka om att vilja ha kvar sommaren så länge som möjligt haha.

ONSDAG+TORSDAG: Jobb, jobb, jobb. Och träning+yoga förstås!

FREDAG: Inga planer under dagen, på kvällen blir det middag på STHLM tapas (ni som har varit där får gärna hojta till!) med Vanessas kille och en kompis till honom. Sedan utgång på Berns!

LÖRDAG+SÖNDAG: Blir en lugn lördag, vi ska hem till några familjevänner på middag. Söndagen blir som vanligt lugn, skönt att avsluta veckan så!<3

Gillar

Kommentarer

Karin,
Gud så härligt! Random fråga: Skulle ni vilja filma en apartment tour till er YouTube kanal? 😊
forevermore.blogg.se
Malin,
Wow vilka fina bilder!
www.devote.se/MalinJohanssons
Olivia
,
Härligt att ha en helt egen tennisbana!