W - LA STATUS

Letar efter boende! Lite bilder från de husen vi kollat på. :-P

BOENDE: Just nu letar vi för fullt, pappa älskar att kolla på hus haha så han har tagit det som sitt mission. Vi har hittat ett hus som vi så gärna skulle vilja hyra, dock är det ju ett tag kvar tills vi åker så vi får fortsätta kika! Det ser ju lite annorlunda ut i USA på det sättet att de oftast vill att man hyr så fort som möjligt och för oss är det ju en tid kvar tills vi åker. Men ni ser ju ovan vad vi kollar på, vill ju gärna ha något modernt då vi är så bortskämda med det här hemma! :-P

SKOLA: Vi håller just nu på med processen att söka in till skolan, har skickat in lite papper, och imorgon ska vi hämta ut våra nya pass så vi kan fullgöra sökningen till skolan.

KATTERNA: Förra gången vi berättade om LA så fick vi flera kommentarer om att vi glömde nämna katterna, haha och det får vi ju verkligen inte glömma! Imorgon ska vi ringa amerikanska ambassaden och se vad vi behöver göra för att kunna ta med dem. Hur processen ser ut liksom! Så troligen kommer vi behöva fixa lite vaccinationer och håll koll på deras vikt. Vi vill att dem ska flyga med oss i kabinen och då får katten+väskan endast väga 8kg!

ÖVRIGT: En rolig grej är på igång i samband med att vi flyttar. Får inte avslöja nånting för tillfället, men det går framåt och det kommer bli så kul om allt går i lås!

Gillar

Kommentarer