W - LA HIGHLIGHTS

Börjar vår grå slaskiga (

1. MONTANA

Börjar med vårt favorit område, runt Montana Avenue! Har ju redan berättat för er att detta ställe blev en favorit, med fina hus, raw food caféer, små söta butiker osv osv. Här ska vi försöka hitta bostad, priserna i LA är galna om man jämför med Sverige och såklart skulle vi tycka om ett av de finare områdena. ;-) Men eftersom vi hoppas på att ta med oss våra katter så vill vi nog helst ha ett litet hus, ett litet town house hoppas vi på!

2. MALIBU

Malibu är också en favorit, åh det är så mysigt där! Om inte Malibu låg en bit bort (det är ju mer mest villor och stränder och inget direkt "centrum", skolor osv) så skulle vi faktiskt helst vilja bo där, nära havet. Men Malibu ligger ju runt 30 min bilväg från Santa Monica så det är ju inte lång väg dit! :-)

3. FOOD

Något vi också upptäckte ännu mer är hur mycket god mat det finns överallt hehe. God mat behöver inte heller betyda onyttigt, och nyttig mat behöver inte alltid betyda sallad. Vi som älskar mat gillade att det finns ett sånt brett utbud av både nyttig mat som även är god!

4. FOUR SEASONS

Första gången vi bodde på ett Four Seasons hotell och det var verkligen en upplevelse, nu när man bott på ett hotell med sådan service så tänker man verkligen på det när man kommer till ett nytt hotell hehe. :-P Det var inte bara fina omgivningar, utan det som verkligen utmärkte hotellet var servicen och hur trevliga alla var. Personalen skulle nog bokstavligen äta åt oss om vi så ville det haha...

5. HORSEBACK RIDING

Åh ångrar inte för en sekund att vi testade på horseback riding, innan hade vi typ aldrig ridit (förutom ponnys på Skansen när vi var små...) och var nästan lite rädda för hästar. Men detta ändrade verkligen vår syn på det och vi kan förstå varför folk tycker om ridning! Det var en sådan fin upplevelse, bäst av allt var när man kom upp till toppen och såg den fina utsikten. Efteråt hade man ont i dagar efter haha, hade aldrig varit med om sådan träningsvärk?! Rekommenderar er att prova på horseback riding om ni får chansen<3

6. SANTA BARBARA COLLEGE

Berättade ju inte så mycket om skolorna för er! Vi besökta iaf ett college i Santa Barbara, Santa Barbara City college hette det. Vi blev så snällt välkomnade och alla vi mötte var så trevliga. Skolan verkade även vara så bra, men nu är det ju så att vi inte vill bo i Santa Barbara. Det var ett jättefint och mysigt ställe, men lite för "laid back" för att vi ska vilja bo där! Så det blir LA, skolorna vi kollar på och har kontakt med där är UCLA, USC och Santa Monica College. Det är ju annorlunda när man kommer från Sverige, blir svårare att ansöka och det är väldigt mycket att tänka på! Men vi håller tummarna och tvekar inte på att allt ska bli bra. :-) Ang. bilden ovan så är den från Montana, runt där nånstans vill vi bo och även leta efter en skola i LA!

]]

Gillar

Kommentarer