W - LA FONTELINA

Vår underbara dag igår började med att en liten båt kom och hämtade upp oss i Marina Piccola, därifrån åkte vi till...

... La fontelina! En liten beach club belägen på klipporna. Dessa blå & vita parasoll kan man knappast ha missat om man gillar att klicka sig runt på Pinterest...

Det som vi gillade med denna beachclub var framförallt att det var så lugnt, genuint och mysigt. Man kunde verkligen slappna av så att säga! :-) Och denna location med det kristallklara vattnet och Capri's klippor är ju ganska oslagbar, eller vad säger ni?

Det mysiga var att varje sällskap som bokat får en liten egen avskild plats!

Vanessas bikini hittar ni HÄR!

Vi fick dessa bikinis hemskickade från Chiquelle, gillade de verkligen då de satt så fint på, men då vi vill vara ärliga när vi gör reklam för saker så måste vi säga att kvalitén hade kunnat vara bättre.

Nästan så man måste nypa sig i armen för att förstå att detta är på riktigt, så himla tacksamma är vi för alla fina platser vi får möjlighet att se<3

Vendelas bikini hittar ni HÄR! Hårbandet är från Hermés :-)

På La Fontelina finns det även en restaurang, för att få hänga på beach cluben måste man ha reserverat bord på restaurangen! Det fanns allt möjligt från fisk, pasta, kött på menyn men vi beställde en varsin carpaccio med kronärtskockor och citron. :-)

Här hängde vi hela dagen, solade, badade och bara njöt<3

Om ni nånsin åker till Capri så är La Fontelina ett måste. Se till att boka i god tid innan då det snabbt blir fullbokat!

Sammanfattat: ännu en fantastisk dag, Capri är helt klart något utöver det vanliga. Hit ska vi tillbaka<3

Gillar

Kommentarer