W - JETSKI, ICE CREAM, SUN, BIKINIS = LIFE

Dagen började med att vi tog våra cyklar som vi har hyrt här och cyklade iväg till andra sidan ön. Här fanns vattensporterna och vi hyrde en vattenskoter! Vi har ju två stycken hemma men det kommer ju dröja ett tag innan man kan köra så vi passade på att göra det här. ;-) Det var ganska molnigt på morgonen så det passade perfekt att köra då! Vi satte även fast vår GoPro på skotern så vi har en massa roliga klipp att klippa ihop till en film när vi kommer hem, kul va? :-D

Efter lunch tog vi en liten glasspaus i skuggan, det är såå varmt här verkligen! Men vi klagar inte. :-) Vi älskar Magnum, och denna har vi inte sett innan vi kom hit? Vi som älskar choklad och kolasås blev galna i den här haha.. Har någon av er sett denna i Sverige? Kommentera i så fall! ;-)

Sedan gick vi vidare till poolen som är riktigt mysig här. Vi gillar inte alls så mycket att ligga vid poolen när vi är utomlands, utan föredrar stranden men vad kan bli bättre när stranden bara ligger ett stenkast från poolen? ;-) Det är såå fint här!

Vanessa i hennes nya bikini från Victoria's Secret i New York! Vi älskar den, så snygg och annourlunda. :-) Älskar vita bikinis när man är brun!

På stranden finns det många sandskulpturer, bland annat denna sköldpadda som vi var tvungna att ta kort på. :-)

Vi matchade i våra vita bikinis och hårband från Hermés. Vendelas bikini köptes i somras på Calzedonia i Italien!

Vi avslutade soldagen med en apelsinjuice i poolbaren. Vi bokstavligen lever på apelsinjuice här haha, dricker minst två om dagen och vi älskar att man kan få färskpressad överallt.

Jobbigt liv vi lever, tycker ni inte hehe? ;-) Vi är inte redo att lämna detta för vardag och rutiner redan, tur att vi har några dagar kvar!<3 Idag ska vi snorkla, det ska bli riktigt kul då det finns så många olika slags coola fiskar här + minihajar såklart. :-) GoPro ska självklart med! Vi hörs senare hjärtan, puss!<3 Vad ska ni göra idag?

]]

Gillar

Kommentarer