W - INTERIOR & STYLE

Är inne i en period då vi tycker det är så kul med inredning. Verkar dock inte vara ensam om det då mamma har storslagna planer på att måla om hela deras sovrum, vardagsrum, kök och hall. ;-) Även lägga nya golv i badrummen... Här kommer lite interior inspo!

Tycker det är så himla snyggt att låta väggar+dörrar och dörrkarmar vara i samma färg. Gärna också hyllorna/skåpen som står intill väggen. Blir ett mer enhetligt intryck+att man kan dekorera med precis vad man vill!

Sammetssoffor!! Har inte tröttnat på detta än och den dagen vi flyttar in i ett eget hem så SKA vi ha en sådan. Gärna i en fin blå färg eller dusty pink! Mamma var lite sugen på en sammetssoffa, men då katterna använder sina klor på allt så skulle inte soffan vara snygg efter en vecka...

Marockanskt kakel! Är inte så förtjust i hur badrummen på bilderna är utformade eller val av badkar, handfat osv men väldigt fina kakel. Den dagen vi får ett eget hem ska vi (om man får önska) ha ett sådant handfat som på bild 3, hur fint? Då mamma har bestämt att badrummen hemma ska ha nya kakelgolv så tänkte vi visa er när allt sådant är klart. :-)

Och sista då: blåa väggar. Alla 3 nyanser ovan är så fina, men favoriten är nog på bild nummer 3!

Hoppas ni blev lite inspirerade. :-) Idag började vi dagen med ett bikramyoga pass, SÅ underbart. Är nu inne på jobbet några timmar innan det blir taco middag ikväll<3

Gillar

Kommentarer