W - INTERIOR ADVICES

Interior books /

Något vi har på flera ställen i vårt hem är inredningsböcker! Tom Ford boken har vi under tvn i vardagsrummet, den är så stor så den är riktigt ball där. Sedan har vi LV och Chanel i köket, några i hallen osv. Blir en sån fin och annorlunda detalj, passar överallt också och då finns så många fina att välja mellan! Klicka er in HÄR för att shoppa interior books, sök på det märke ni tycker om. :-)

Perfume tassel /

Hur kul grej?! Detta är då en tassel (ni som sett svenska Hollywood fruar med Maria Montazami vet exakt vad vi pratar om!), den är inte bara en fin dekoration hemma, utan den doftar gott också. Inuti tasseln fyller man på med en doft och det luktar gott i hela rummet. Riktigt fiffig grej va? ;-) Ni hittar den HÄR

Annorlunda detaljer /

Vi har många saker hemma som sticker ut lite extra. Tillexempel lampan ovan från Kartell, den är helt i silver och så fin, ni hittar den HÄR! Också spelet "tre i rad" (heter det så?), som egentligen nog bara är en dekoration, men kan användas som spel också. ;-) Vet inte vart det kommer ifrån, men kan nog hittas liknande på någon fin inredningsbutik!

Home fragrances /

Detta har vi överallt typ, doftpinnar kallar vi det för. :-P Har i hallen så det luktar gott när man kommer in, badrummen osv, ni som inte testat att ha detta hemma än måste göra det, det luktar otroligt gott i hela huset! Vi och mamma har verkligen fått en grej för dessa, den ovan kommer från CLEAN, men vet att det också finns på Rituals, men säkert fler inredningsbutiker har nog detta i sitt sortiment!

Fjädrar istället för blommor /

Kul grej va? Mamma kom på att istället för blommor i den här vasen så kan man ha fjädrar (berodde mycket på att vår katt äter upp alla tulpaner som vi hade i köket). Men hur fint? Annorlunda och väldigt praktiskt, behöver aldrig vattnas heller! :-P Vi hittade dessa fjädrar på en färghandel, men kan tänka oss att det finns på typ Åhlens också.

Har ni några inredningstips som vi inte får missa?<3

]]

Gillar

Kommentarer