W - HUKA FALLS + WEEK SUMMARY

HUKA FALLS, LAKE TAUPO

Bäst hittills denna vecka: Zip line utflykten vi gjorde var absolut det roligaste! Vi kommer att prata mer om den i videon vi publicerar under nästa vecka. :-) Annars var The Champagne Pool så cool att se i verkligheten, den kommer ni få veta ännu mer om i samma video, så stay tuned.

Sämst hittills denna vecka: Inget är dåligt här borta om vi får erkänna... ;-) Men en lite sämre grej var en otroligt otrevlig kille vi träffade under vår dag i den geotermiska parken, han bokstavligen skällde ut oss för att han tyckte att vi var så "fucking annoying" med vår kamera. Vi satte honom på plats sen, så allt slutade bra haha... Annars har vi bara träffat så trevliga människor här!

Det här tänker vi mycket på: Viggos födelsedag, nu har vi äntligen fixat en present som vi letat efter (den var slut överallt förutom på ett ställe, så vi hade tur). Vi har även bokat en teppanyaki restaurang i Queenstown till kvällen på hans födelsedag, man fyller ju bara 13 och tonåring en gång så det ska firas<3 Jag (Vanessa) har även tänkt på en annan födelsedag, nämligen Pieros som äger rum dagen efter att vi kommer hem. Ett tag kvar, men jag gillar att vara ute i god tid och planera just sådana saker. :-)

Vad vi har på oss då: Lätta kläder varje dag och bekväma skor, så ser våra outfits ut här på Nya Zeeland. Är inte avundsjuk på alla lager kläder man behöver hemma i Sverige...

Söndagssminket: Ingenting! Bär inte alls smink ofta här borta, bara solkräm och lite serum för ögonbrynen och ögonfransarna.

Nästa vecka ser vi fram emot: Viggos födelsedag! Och besöka alla platser vi har planerat in, så som Nya Zeelands högsta vattenfall, Milford Sound och glaciärerna med mera...

Vad vi gör denna söndag: Denna söndag består endast av resande. Nu ska vi mot båten som efter tre timmar har tagit oss till den södra ön och därifrån ska vi åka bil i nästan fyra timmar. Sedan blir det att sova några timmar innan vi ska vidare imorgon!

Morgondagens planer: Upp tidigt för att först besöka Nya Zeelands högsta vattenfall följt av ett annat vackert ställe. En intensiv dag men det ska bli spännande!

Veckans planer: Se en massa fantastiska platser på den södra ön, vi kommer mestadels vara i Queenstown, fira Viggos födelsedag och åka helikopter, vart får ni reda på då! ;-) En bra vecka ser det ut att bli...

Gillar

Kommentarer