W - HOME SNAPS

Igår blev det helt oplanerat vår första lediga dag från bloggen, har inte haft en "bloggledig" dag på typ 3 år? Ganska sjukt när man tänker det så... I alla fall, då vi landade på Arlanda runt midnatt på lördagen och inte kom i säng förrän typ 3 så unnade vi oss en sovmorgon till 10, sedan en varsin smoothie bowl. Har saknat smoothie bowls till frukost och denna med banan och hallon toppad med granola blev så god! :-)

När man varit borta i flera veckor väntade flera paket på posten, så det blev en liten trip runt till alla postombud. Men kul att komma hem och få "presenter" haha, ska visa er innehållet senare<3

Glossybox hade skickat oss deras senaste box fylld med somriga produkter så som bronzer, en fuktgivande ansiktskräm och lite annat fint. Nicks hade skickat oss vårt favorit snacks, de hade gjort en färgglad version på sina förpackningar för att hylla Pride, eftersom vi inte var hemma då fick vi dessa nu - ett superviktigt budskap<3 Tack till Nicks och Glossybox!

Efter att ha varit i färgglada Italien så kändes hemma ganska grått+att det regnade utanför fönstret. För att pigga upp färgerna hemma fick denna bukett i gult ta plats i köket! Älskar att ha färska blommor hemma<3 Under dagen rensade vi även ut vår skogarderob - kastade säkert 20 par skor... men några ska vi även sälja, så håll utkik efter det. :-)

Och så denna, vårt älskade hjärta. Både Vilgot och Vilja väntade innanför dörren på oss när vi kom hem, de har gosat och följt efter oss för att kontrollera att vi inte åkt iväg igen! De är verkligen som våra bebisar om man kan säga så. ;-)

Sedan blev det middag: grillad kyckling, sojabönor, sparris, zucchini, blomkål och sötpotatis! Detta var 10/10 gott, har saknat den här typen av mat, även fast pasta är en av våra favorit rätter så var det riktigt gott med variation igår haha. :-) Skulle kunna äta detta ikväll igen, mums...

Blomkålen blev så god. Det vi gjorde var: kokade blomkålen, gjorde en röra av soya, wasabi, olja, creme fraiche, chili och salt. Häll på allt blomkålen och sedan in i ugnen i 20 minuter. Tips tips tips!

På kvällen blev det mys i sängen framför OC innan vi somnade ganska tidigt. Idag skiner solen, så glada för det så vi spenderar dagen på solstolen i bikini, senare ska vi köra ett pass och ikväll hoppas vi på en mysig kväll på bryggan i solnedgången. Vi hörs senare, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Tilde
,
Är det nollning på östra real?
Tilde
,
Hej! Är det nollning på Östra Real?
madebyw
,
Nej det är förbjudet, men hur det än är så ska man alltid välja själv vad man vill och inte vill delta i. Hoppas du kommer trivas på Östra!