W - HIGHLIGHTS 2015

Mauritius

I slutet av 2014 drog vi till Mauritius där vi njöt av solen och värmen, träffade nya vänner, åt god mat, fick en fin solbränna och firade in 2015 på en stor nyårsfest. Mauritius var en så härlig start på det nya året!<3

W - tatuering

Under vår vistelse på Mauritius gjorde vi en varsin tatuering som symboliserar vår systerkärlek.<3 Ett W för Vendela och Vanessa på handleden, Vendelas andra tatuering och Vanessas första. Ovanför är vi med killarna som tatuerade oss, som roligt nog också var tvillingar! :-)

Paris

Någon vecka efter att vi kommit hem från Mauritius åkte vi iväg igen och den här gången till världens vackraste stad, Paris.<3 Första stoppet blev Lyon där vi besökte Kock VM och en matmässa innan vi åkte vidare till Paris där vi njöt av allt Paris har att erbjuda.

Florida

I början av april var det dags för oss att flyga iväg till underbara Florida. Där åt vi god mat, shoppade massor, solade och besökte Miami. Vi älskar ju USA.<3

Jetski

Självklart tog vi ut våra vattenskotrar som efter sommarens slut var väldigt välanvända. :-) Vi brukar ta ut de så tidigt som möjligt och sedan går de på helvarv hela sommaren!

Hår, hår och hår

De blev flera vändor till underbara Bobby för att fixa vårt hår! Vi träffade också på härliga Samir som vi hängde med. :-)

Utspark

Skolan var nästan slut och sommarlovet var på ingång, då var det dags för utspark! Östra brukar ordna väldigt bra fester, denna var den bästa då vi var så många som var där tillsammans innan skolan slutade. :-)

Sommarlov

Dagens vi slutade 1:an skålade vi och några vänner in sommarlovet hemma hos Vilma. :-) Sommarlov skulle inte sitta fel nu!

Sommaren började visa sig och vi myste mycket hemma, den platsen är verkligen så så härlig när det är sommar.<3

Palma

I slutet av juni åkte vi iväg till Palma på Mallorca där vi hade det riktigt bra. :-) Hyrde en egen yacht, åt tapas, solade och träffade nya vänner!

Brunch

Vi hade en brunch hemma hos oss med några vänner, dör vi bjöd på god mat i mängder. :-) Efter alla chicken quesedillas, chokladfontän, capresesallad så åkte vi skoter och njöt av sommardagen.

Sardinien

I början av Augusti åkte vi till Sardinien i Italien, det var ju skitsommar hemma så då får man åka iväg haha. :-) Där åt vi pasta varje dag (haha vi var i himmelriket), badade, solade, åkte på en roadtrip runt ön och hittade ett favoritställe-Porto Cervo. Så mysigt att avsluta sommarlovet så! :-)

17 år

Vi fyllde sjutton, firade dagen med middag på Strandvägen 1 med vår älskade familj. Fick våra fiina väskor och dagen efter kom släkten för att fira oss, knasigt att vara så nära vuxen nu... :-/

Birthday brunch

Vi hade en birthday brunch i mitten av September för att fira vår födelsedag! Bjöd in några vänner, åt en massa gott så som pannkakor, snittar, chokladfontän, frukt osv osv. Så mysiig dag!

New York

Vi besökte vår älsklingsstad, det bästa stället på jorden, NEW YORK för åttonde gången! Vår kärlek för den här staden är obeskrivlig. Vi spenderade en vecka där och hoppas på att få åka dit så snart igen som det går!<3

Glitter event

Vi höll ett event tillsammans med Glitter! Bjöds på fina erbjudanden och grymma goodiebags. Vi valde också ut en massa snygga smycken från deras sortiment, så fiina!

Social Media Gala

Vi hade en heldag full med social medias. Först Social Media Party under dagen på ett superfint hotell. Dagen började med yoga och sedan fanns live podcasts på plats, massa olika kända bloggare, vi var med i Devote rummet där man bl.a kunde få håret lockat, få en snygg sminkning och spela guitar hero med oss! På kvällen ägde social media gala rum, en exklusiv gala där vi var två av de 100 inbjudna. En superrolig kväll!<3

Apartment

Vi fick vår lägenhet i stan, såå mysigt och fin är den! Familjen hann vara där n��gra gånger innan vi åkte iväg på semester. Ovan en sneekpeek bild därifrån!

Dubai

Efter jul åkte vi till ett av våra favvoställen, Dubai. Här shoppade vi, åkte upp i världens högsta byggnad Burj Khalifa, besökte Miracle Garden, åkte på en öken safari där vi åkte sandboard och körde fyrhjuling. Också hann vi med att chilla lite vid poolen och äta en massa god mat!

Maldiverna

Vi avslutar år 2015 på en paradisö i Maldiverna, här ska vi njuta av varenda sekund! Det här blir det perfekta sättet att avsluta det här året efter en lång höst med mycket att göra, vi är så lyckligt lottade som får vara med om allt detta.<3

År 2015 har varit ett bra år, vi har fått vara med om så mycket, alla fina resor vi har gjort, framgången med bloggen och så alla framgångar man gjort personligt med sig själv. Det här året har vi upptäckt vad en riktig vän är, samt vilka personer man inte ska ha i sitt liv. Ett riktigt bra år, 2015 är ett av de bästa hitills! Nu ser vi fram emot ett nytt år, där flera resor kommer vara inplanerade, vi hoppas på att bloggen växer sig ännu större och att vi får uppleva ännu ett fint år! HAPPY NEW YEAR!<3

]]

Gillar

Kommentarer