W - HAJI LANE

Här är några snapshots från Haji Lane i Singapore, vi har fortfarande lite bilder kvar därifrån! Haji Lane är en gata som kantas av färgglada hus och gulliga caféer. Alla dessa väggmålningar tycker vi är så coola, mer sådant borde det finnas hemma... Tips om ni är i Singapore och vill ta coola bilder :-) Idag lämnar vi Cape Weligama för Tri Hotel, ska bli riktigt kul och spännande att komma dit också även fast vi har haft det så himla bra här<3

Här kommer tre saker vi har tänkt på idag:

Hur vacker världen är, men också så så hemsk. Det blir verkligen sådana kontraster när man får möjlighet till att resa runt i världen och se så många vackra platser - medan man kan läsa på nyheterna om hemska mord, våldtäkter, skolskjutningar och andra vidriga händelser. Hur kan det finnas så många hemska människor? Och det värsta: hur mycket mer det egentligen händer men som aldrig når ut då dessa händelser inte kommer upp på de stora nyhetssajterna.

Ser fram emot att se lite nya filmer när vi kommer hem, bio är ju så mysigt! "Ted" filmen verkar så bra så den ska vi se så snart vi kan, även nya Solsidan filmen får vi ju inte missa. Älskade ju tv serien haha!

Förutom kylan och mörkret så kommer nog människorna vara den största omställningen när vi kommer hem igen. Vi har träffat på så glada, trevliga, öppna människor under dessa månader på vift och att komma hem till Sverige där människorna generellt är tysta, har en "alla sköter sitt" attityd kommer nog vara en av de största sakerna att ställa in sig till igen.

Att det kommer kännas som att vi har en helt ny garderob när vi kommer hem. Har levt i en resväska nu under tre månader så allt luktar lite unket fast man har tvättat, sedan har man kollat på samma plagg varje dag så när vi kommer hem till vår garderob så kommer de kläderna kännas som nya haha. Vi har även flera samarbeten på gång så en massa paket ska hämtas ut på posten, ska bli spännande att prova allt!

Gillar

Kommentarer

Ellinor
,
Hej! Vart kommer era fina röda klänningar ifrån? 😊
madebyw
,
Från Motel och Missguided! Tack, kram<3