W - HAIR ACCESSORIES FOR SUMMER

Börjar denna fredag med att tipsa er om snygga hår accessoarer från Glitter, som både kan användas på stranden eller till festen. Våra favoriter är scrunchies och hästsvansen med pärlor. Tack till Glitter<3!

Vi gillar alla olika sorters hårband, så skönt att sätta upp luggen och detta tyckte vi var extra fint i sammet. Vi knöt en rosett, men går ju också att använda utan rosett för enklare tillfällen!

En favorit, tycker "scrunchien" är så söt! På Glitter finns de i flera olika färger och mönster. Tycker att en svart eller vit är mest användbart, men det är hur gulligt som helst att ha en med tex. blommor på!

Ännu ett hårband, gillar ju det! Vitt och blå randigt är ju sommarens trend (så snyggt på stranden!), så vad passar inte bättre än detta? Extra fint med den lilla knuten.

Och sist ut! Hur fint är inte detta? Finns i både svart och vitt, vi tyckte vitt passade bäst för oss som är mörkhåriga. :-) Denna "tofs" med pärlor (eller vad man ska kalla det?) är perfekt till en hästsvans, så som vi har på bilden! Denna kommer vi använda mycket. :-)

Vilken är er favorit? Just nu är vi påväg in till stan, börjar inte jobba förrän vid 17 så vi ska äta lunch med Ruben på Mister French, ska bli så mysigt. Vad gör ni idag?<3

]]

Gillar

Kommentarer