W - FRIDAY ADVICE

1. TRENDS THIS FALL

Börjar fredagens tips med tips på mina favorittrender denna höst och vinter. Först ut: den färgglada dunjackan. Nu tror inte jag att jag kommer att inhandla någon sådan då vi åker bort, men kanske kommer man att behöva en när man kommer hem? (Hoppas inte, men hoppas ändå då jag tycker att det är så sjukt snyggt). ;-) Jag skulle välja en i rosa, eller helst gul. Något annat som jag är besatt av denna höst är snygga jeans. Annorlunda jeans, gärna lite utsvängda. Annars ska jag införskaffa mig en skepparmössa, ser den trenden över hela Instagram och jag tycker det är så snyggt. Och en snygg grå stickad tröja, i oversize modell. Snyggt att matcha allt tillsammans också.

HERE / HERE / HERE / HERE (adlinks)

2. OUR FAVORITE PODCASTS

Vi brukar ofta lyssna på Podcasts, i bilen, på tåget, när man är ute på PW osv. Dessa tre är våra favoriter just nu:

Tankar med: Daniel Redgerts podd kan väl inte så många ha missat? Väldigt underhållande, och något vi gillar är att han verkligen har så olika gäster.

Penntricket: En feministpodd med många intressanta perspektiv på saker som sker och anses normala i vårt samhälle. Avsnittet där Katarina Wennstam gästar är en favorit.

Forni & Hamilton: Michaela Fornis och Michaela Hamiltons nya podd, än finns det bara två avsnitt och åh vad bra de är. Handlar om kärlek, och det är så intressant att lyssna på några som verkligen kan sätta ord på känslor.

3. THE STEAK TARTARE TACO

Och avslutningsvis måste vi tipsa om en mat "experience" som ni inte får missa. Speciellt inte om ni är lika galna i råbiff som vi är! En av våra favoritrestauranger, Nybrogatan 38, har på sin meny en råbiff i tacoskal. Lät så konstigt först, men självklart var vi tvungna att prova. Och det var så sjukt gott! Denna måste ni äta om ni besöker Nybrogatan 38.

Gillar

Kommentarer

Emilia
,
Tänkte bara tipsa om att det finns en näst intill identisk skepparmössa på H&M för 149kr, ifall att någon är på jakt efter en billigare.