W - FRANCE IS CALLING

Om 2 dagar (onsdag!) åker vi äntligen iväg, ska bli underbart med sol och riktig sommarvärme. Först några dagar i Saint Tropez innan vi åker vidare till Monte Carlo! Här kommer lite planer och shopping vi har tänkt hinna med. :-)

I Saint Tropez har vi bokat bord för lunch på Dior caféet, alltså hur gulligt? Ni kan ju vänta er en massa fina bilder härifrån, ska bli så mysigt att sitta där i solen och äta god mat. :-) I Monaco har vi bokat bord på vår favorit Nobu, som faktiskt ligger i hotellet som vi ska bo på. Denna restaurang ligger vid vattnet så det kommer bli en himla mysig kväll<3 Tur att vi bokade för några veckor sedan, vill man ha bord här så måste man vara ute i god tid...

Och så lite av vad vi har planerat att shoppa! En söt bikini skulle sitta fint i sommar garderoben, Vendela vill få tag på sin Chanel brosch som hon har letat efter i några månader (det är en speciell och vart om inte i Frankrike kan man få tag på den?), ett setting powder från Laura Mercier - detta har vi redan provat några gånger och är helt fast, det är så himla bra! Och så ska vi kika efter nån söt somrig blus. :-)

I Saint Tropez har vi även planerat att besöka en vingård, det ser så himla fint ut! Mamma har hittat en som vi ska försöka kontakta när vi kommer dit och se om vi kan åka dit en dag. Perfekt när man är i Frankrike, inte sant? När vi kommer till Monaco ska vi även åka till en liten stad utanför som heter Eze, ser så vackert ut.

Ni kan vänta er en hel del fina bilder från denna resa, nu - dags att packa väskan!

Gillar

Kommentarer