W - FIRST DAY IN RIO / COPACABANA

Vi började vår första dag i Rio med en promenad här i Copacabana, vi ville utforska området lite. :-) Väldig skillnad från Búzios, här är det mycket trafik, mycket människor och mycket händer hela tiden! Innan vi kom hit hade vi hört att Rio är väldigt kriminellt och att man knappt kan gå ut, men nu under OS iaf så är det väldigt hög säkerhet, militärer går runt på gatorna med vapen och de på hotellet säger att det nu är säkert att vara ute på kvällarna.

Igår när vi var och shoppade köpte vi som sagt jättesnygga träningskläder ur Nike's OS kollektion. Mer bilder kommer. I alla fall så var vi helt likadana, likadana kläder och frisyrer och detta blev succé haha! Vi stod vid strandpromenaden och tog bilder och helt plötsligt kommer en kille fram och vill ta bild med oss, sedan ännu en och ännu en, osv. Tillslut kände vi att vi nästan kunde ta betalt. ;-) Det har hänt under hela vår uppväxt att personer vill ta bilder med oss bara för att vi är tvillingar, men idag kände vi oss nästan lite som kändisar! :-P

Sedan gick vi vidare på strandpromenaden och kom till OS ringarna! Var självklart tvungna att ha en bild härifrån. :-P

Och så "Rio 2016" skylten såklarrrt! I bakgrunden syns "sockertoppen", ett berg som vi kanske ska åka upp till någon dag. Får se om vi vågar med linbanan bara. ;-)

Bättre bild på våra outfits för dagen, dessa shorts är ju bara för snygga! Ångrar nästan att man inte tog gympa som extraval nästa år när vi köpt så snygga kläder, hahah.

Sedan promenerade vi på stranden innan vi slutligen la oss ner för att njuta av solen. Var såå stora vågor här vid Copacabana! Så här spenderade vi dagen, har varit jättemysigt. Nu har vi precis varit uppe på hotellets rooftop och knäppt av bilder på kvällens outfit, kommer upp här senare. Nu ska vi snart ut och äta italienskt till middag, restaurangen öppnar inte förrän sju och vi som var väldigt hungriga (sa till mamma att vi skulle vara skelett vid klockan sju för att vi var så hungriga redan vid klockan fyra, hehe) beställde en liten pre-dinner! :-P Hoppas ni alla har en fin kväll, puss och kram<3!

]]

Gillar

Kommentarer