W - FIRST DAY IN PARADISE

Oj vad vi kämpat med att få upp dessa bilder, internet här är så kasst, men här kommer vår dag i bilder! Efter ett pass på gymmet och lite frukost så gick vi hit, ”the tour house”, där vi bokade in en båtresa till Barbuda på lördag. Vi funderar även på att boka in lite fler adventures, vi vill ju alltid se så mycket av ett ställe som möjligt<3

Sedan var det äntligen dags för stranden! Det är så himla vackra omgivningar här, kolla den här fina paviljongen? Det bästa av allt är att stranden ligger bara runt hörnet från vår villa<3 Vendela har på sig en byxdress från marknad i Spanien, väska från Triangl och solisar från Dolce & Gabbana!

Såhär ser villorna ut som vi bor i, ligger uppe på en klippa och varje villa ha en stor veranda med utsikt mot vattnet, helt fantastiskt!

Vanessas bikini kommer från Triangl!

Paradis?

Självklart hade vi på oss våra superfina fotlänkar som vi köpte i Rio i somras!

Bikini från Calzedonia<3

Efter att ha somnat i solstolen ett tag och njutit av solen så beställde vi en varsin mango daquiri. Såå fräsch och god!

Efter lunch och sol så bestämde vi oss hela familjen att spela lite tennis på hotellets banor. ”Det blir ju kul” tänkte vi, men det gick inte alls så bra hehe… Men man blev ju helt slut ändå för att det var så varmt och solen stekte. Efter matchen blev det gymmet igen (oj så hurtiga!!) och sedan middag!

Det var vår dag i bilder, en perfekt första dag i paradiset och vi trivs redan så bra här<3

Nu är klockan runt tio, precis kört ett pass på gymmet, nu blir det stranden och senare under dagen ska vi åka in till St Johns, mysigt!

]]

Gillar

Kommentarer