W - FIRST DAY IN NEW ZEALAND

Vår första dag i Auckland har nu passerat och vi har massvis med snapshots att bjuda er på! Känns lite overkligt att vi är i Nya Zeeland, så långt från Sverige som man kan komma. Vår första dag bestod i alla fall av mycket gott ätande på mysiga restauranger och strosande i stan + ett träningspass på gymmet. Vill ni veta mer så är det bara att scrolla ned.<3

Då vi inte kom fram till hotellet förrän efter 4 inatt så vaknade vi upp lite efter klockan 10 i lägenheten vi hyr här, med denna view. Vi som är lite bortskämda med viewn vi hade i Sydney ville ju såklart ha lite fin view här också... ;-)

På med kläder och så blev det brunch! På "The store". Trendigt ställe med fokus på bra råvaror, vi gillar! Beställde in en varsin hand cut pasta med ärtor, gröna bönor och citron, mmm...

Mätta strosade vi runt på Galway St, väldigt mysig och chic gata med små butiker och mysiga caféer. Ljusslingor hängandes över taken och murgrönor som slingrade sig längs väggarna på husen. :-)

Och så blev det lite shopping, men nu har vi lovat oss själva att hålla i plånkan. Har shoppat mycket mer än vad vi hade tänkt oss innan haha... Detta blev i alla fall en liten speciell grej, kommer såklart visa er senare!

Vi som har varit vana med 30 gradig värme de senaste dagarna tyckte att det var lite småkyligt med "bara" 22 grader. Men i veckan utlovas högre temperaturer, det är ju sommar här nu! Vanessa hade i alla fall på sig en shorts-kjol från Storets, Valentino väska, Gucci solisar och en riktigt ball one shoulder från en liten butik i Sydney. "The very strange girl" står det på den, älskar sånt som är annorlunda och utstickande...

När vi tog dessa bilder hade vi en liten fan club bestående av några småtjejer som fascinerat tittade på när vi fotade, så söta haha. Vi brukar få frågor om vi tycker det är jobbigt att fota när det är mycket folk eller personer som kollar. i början tyckte vi det var ganska jobbigt, men nu bryr vi oss inte längre om någon flinar när vi tar fram vår gigantiska systemkamera för att fota vår frukost eller när bilar åker förbi och tutar för att det ser lite annorlunda ut när man posar för outfitbilderna. ;-) Så nu känns det naturligt för oss att ta fram kameran och bryr oss inte om någon kollar.

Vendela hade på sig sneakers från FILA, kjol från Topshop, Gucci väska och tröja från samma butik i Sydney som Vanessas. På denna står det "Do not touch" på armarna, det såldes hur mycket häftiga plagg som helst och vart och ett fanns i endast ett exemplar. Gillar sådana butiker, man kan hitta så mycket udda och kul!

Efter att ha strosat runt blev vi fika sugna, eller snarare glass sugna. Hittade ett häftigt litet glasställe på en tvärgata, kön ringlade sig flera meter utanför dörren, men vi väntade tålmodigt på vår tur. Väl inne fick vi provsmaka alla glasssmaker som kunde sättas i våffla eller bägare, eller varför inte en guld-strut eller en strut med selfié ram? Väldigt gullig idé!

Så vi kom ut med en varsin strut fylld med glass toppad med choklad och corn flakes! Kan ju säga att vi nog egentligen hade kunnat dela, blev proppmätt efter bara några tuggor, men med vilja fick man ju såklart i sig lite till... Efter detta vilade vi ut matkoman under en prommis tillbaka till hotellet där vi bytte om till träningskläder för ett svettigt pass på gymmet. Avslutade kvällen med att fira på en wine bar att mamma och pappa idag varit tillsammans i 31 år, det ni - det är inte fy skam!<3

Gillar

Kommentarer