W - FIRST DAY IN MILAN

Hej hjärtan! Hur mår ni? Vi mår toppen, Milano är så mysigt!<3 Vi började vår dag med frukost, älskar italiensk frukost då den består av mozzarella, parma skinka, nutella osv, alla våra favoriter haha. Vädret här är inget vidare, men vi har det mysigt i alla fall. Det var uppehåll efter frukost så vi promenerade in till centrum! Då och då stannade vi självklart för att ta lite bilder, och vid den här "bågen" tog vi även outfit bilder på Vendela, de kommer imorgon. :-)

Utanför ett slott som vi gick igenom fanns en stor fontän som vi satte oss ner på och vilade ett tag. (Och nej vår lillebror kan inte vara seriös på bilder, haha.)

På baksidan av en stor tidningskiosk som sålde ton med Vouge.<3 Visste ni förresten att det är fashion week här nu? Inte vi, så det kom som en överraskning haha. Vi har tänkt fota lite mer av det, så stay tuned. :-)

Efter vår långa promenad kom vi fram till en så fin liten galleria. Kolla arkitekturen? Här gick vi runt bland alla fina butiker, om ni åker till Milano måste ni gå hit! Gallerian heter Vittorio Emanuele, och är supermysig.<3

Sedan blev det dags för lunch som vi åt på en fin restaurang, Savini. Till förrätt tog vi självklart vår favorit Caprese Salad, vi dör för mozzarellaosten här.<3 Så god, och vi äter det till varje måltid haha. Det blev såklart pasta till varmrätt!

Vi var inne på Louis Vuitton, butiken var så stor och fin och självklart drömmer man sig bort lite hihi... De hade fått in så mycket snygga skor till våren, ett par fick mamma med sig (vilken tur att vi har samma storlek! ;-). Det var även en så gullig kille som hjälpte oss, vi måste säga att alla vi har träffat här i Milano är så trevliga!

Självklart ville vi ha glass! Italiensk glass är ju det godaste som finns, och det finns överallt här. Vi kan lätt äta hur mycket som helst haha!

Vi kom sedan till den stora och berömda katedralen som finns här i Milano, Duomo di Milano! Ni kanske ser att det var några fler än oss som ville ta bilder, inte alltid lätt det där. ;-) Superfint var det i alla fall!

Haha älskar den här bilden.<3 Vi höll på med vår lilla photoshoot framför katedralen, och helt plötsligt kommer en man fram och lägger frön i Vendelas och Mammas hand, och tar kort på oss medan vi blev väldigt populära bland fåglarna. :-) Haha så läskigt, de var så många! Rolig bild att ha med sig härifrån i alla fall.<3

Dagen avslutades med middag på en liten restaurang där vi tog löksoppa och apelsinjuice. Till efterrätt blev det varm choklad, varm choklad är också så himla gott här, som att dricka flytande nutella. :-) Vi njuter under de få dagar som vi är här, det bästa med Italien är ju maten.<3 Vårt wifi på hotellet fungerar knappt, men vi försöker blogga så mycket vi kan (det här inlägget har tagit 2 timmar att få klart). Glöm inte att kika in här imorgon, puss och god natt! Nu ska vi sussa så vi är utvilade till ännu en dag imorgon, idag har vi gått över 1 mil så vi är minst sagt lite trötta. Vad har ni gjort?<3

]]

Gillar

Kommentarer