W - FIRST DAY

God morgon Dubai! Vi unnade oss själva en sovmorgon till 10 imorse, annars så brukar vi alltid se till att komma upp tidigt när vi är ute på resor, men vi hade ju trots allt inte kommit i säng förrän 03 inatt. I alla fall, vi möttes av strålande sol och 32 grader, underbart! Hur söt är inte denna M&M bil nere på The Walk?

Vi konstaterade idag huur mycket gott det finns överallt längs The Walk. Hur fint smoothie och frukt stånd som stod nere vid stranden?

På tal om gott så kurrade våra magar efter något gott. Brunch på "Pots, pans & boards" fick det bli och vi skojar inte när vi säger att denna mango smoothie var TODIEFOR!

Och vi fick in så mycket smarrigt, oj oj oj! Vi delade på en mushroom omelett och en avo-toast. Är det detta man kallar en bra start på dagen? ;-)

Var tvungna att även ta en bild på det fina Ladurée cafét som finns här. Så perfekt bild med den rosa vagnen och trädet vid sidan om. :-)

Efter brunchen kikade vi runt lite på marknaden vid stranden, tycker sånt är kul då man kan hitta lite fina, udda grejer! :-) Fick med oss en jättesöt topp och ett par handgjorda örhängen, ska visa er bättre bilder på de imorgon.

Slutligen blev det några timmar på stranden. Ah vad skönt väder det var idag alltså - trodde att det skulle kännas "för" varmt, men det blåste litegrann så det var perfekt. Njuter som bara den av att vara tillbaka i värmen, ni vet - det är en sådan lyx att kunna gå ut och slippa frysa! Så vi hängde lite nere på hotellstranden idag som ligger i JBR. Någon annan dag ska vi åka iväg till stränder som La Mer och Kite beach!

Efter våra timmar på stranden besökte vi "The beauty capsule" och fick både mani-pedi gjort. Älskar känslan av fräscha, nygjorda naglar. En så bra dag, älskar att vara tillbaka här i Dubai.<3

Gillar

Kommentarer