W - F A S H I O N

Vad tycker ni om vår nya header förresten?<3

VAR KÖPER NI ERA KLÄDER?

Zara är vår absoluta favorit, där handlar vi de flesta av våra kläder. Men även missguided tycker vi väldigt mycket om, och på Asos hittar man också alltid något!

VAD HAR NI HELST PÅ ER NÄR NI SKA UT OCH DANSA?

Antingen en klänning eller en snygg blus med byxor, klackar och en glittrig choker. Oftast kör vi på klänning då vi tar varje tillfälle i akt att klä oss i våra festklänningar!! ;-)

VAD SOVER NI I?

Antingen ett fint nattlinne eller något fult ihopmatchat, raka motsatsen alltså haha. Vi älskar att handla fina nattlinnen etc, men det är inte sällan (speciellt nu på vintern) när vi matchar ihop något gammalt, fullt för att inte frysa bara. ;-)

HUR OFTA KÖPER NI KLÄDER?

Det varierar, hittar vi något fint så köper man oftast det! Kanske om man bara är inne på Zara efter skolan (på Zara hittar man ALLTID något) eller hittar något fint på internet.

EN OUTFIT SOM ALLTID FUNKAR?

Ett par boot cut jeans, en blus, Dionysus väskan och ett par ankle boots. Snyggt och casual! Annars en enkel klänning med ballerinaskor.

VAD GÖR NI MED KLÄDER SOM NI INTE LÄNGRE ANVÄNDER?

Rensar ut och ger bort eller säljer på Tradera. Kan hända att våra kusiner vill ha något, annars lägger vi ut det som vi tror kan säljas på Tradera och det andra skickar vi iväg till Sellpy. Supersmart!

VILKA PLAGG HAR NI ALLTID SVÅRT ATT HITTA?

Kan tycka att det är lite svårt med jeans ibland då de oftast behöver sys upp och att de ska sitta bra överallt + vara bekväma! Vårt favorit märke på jeans just nu är True Religion, sitter så snyggt och är bekväma. Byxor överlag kan vara svårt att hitta som inte behövs lämn as in till skräddaren. ;-)

VAD KÄNNER NI DIG FIN I?

Känner oss alltid fina i klänning! Kostymbyxor + klackar är också så snyggt.

VAD UNDVIKER NI I KLÄDVÄG?

Leggins, trekvarsbyxor, klarar inte av det haha! Tunikor... Annars är vi nog ganska öppna för det mesta. ;-)

VAD SAKNAR NI I ER GARDEROB?

Inget! "Ju mer kläder man har desto mindre har man att ta på sig" stämmer verkligen känns det som haha. Men vi saknar faktiskt inget i våra garderober (vi har ju två att dela på trots allt haha!)

]]

Gillar

Kommentarer