W - EVENING W/ PACO RABANNE

Var på ett så trevligt event igår anordnat av Vass med Paco Rabanne. Eventet hölls till på Nosh & Chow i baren på andra våningen där det även fanns en så mysig innergård. Var så fint och bra anordnat, neon skylten "do the lucky dance" fanns där för att göra boomerangs framför, så kul idé!

Vanessa hade på sig en silkig långklänning från Topshop (ska visa er bättre bilder på den en annan gång) och Chanel väska. Simpelt, elegant och snyggt! Vi båda gillar verkligen långklänningar...

Det bjöds på så goda (och fina!) drinkar!

Vendela hade på sig kjol från Stradivarius, jacka från River Island, crop top från Zara, smycken från Dubai och LV clutch!

Eventet hölls för att fira Paco Rabanne's två nya dofter - Lucky Million och Lady Lucky Million. Aldrig använt parfym från Paco Rabanne innan, men lär göra det nu när vi fick med oss en goodiebag med båda dofterna i. Herrdofterna gav vi till vår lillebror och Piero, de blev så glada. :-)

Med fina Cassandra och Ebba.<3 SÅ trevlig kväll, Vass kan verkligen det där med att anordna events. Vi kom att tänka på vad lyxigt det är egentligen att få gå på sådana här grejer - dricka goda drinkar, träffa trevligt folk och få "presenter". ;-) Tusen tack till Vass och Paco Rabanne för att vi fick komma.<3

Nu sitter vi på jobbet, ska senare iväg till vår älskade gammelmormor. Tänkte ta med oss lite god mat och sånt. Igår var vi även med mamma och handlade växter till hennes lilla balkong. Så det blir mysigt! Ikväll står event med Foreo på schemat. :-)

Gillar

Kommentarer