W - EVENING IN BUDVA

Ikväll for vi iväg till Budva stad, vi har fått så mycket tips av er med grejer som vi inte får missa här - och Budva's gamla stad var en av dem. Det var superfint här och vi tog så mycket fina bilder hela kvällen, verkligen ett så mysigt ställe. Det är ju inte högsäsong här i Montenegro nu så det är ganska lugnt, men vid sådana här turist grejer så tycker vi att det är väldigt skönt med inte lika mycket folk!

Den här underbara röda klänningen hittade vi i London, vi fotade även av outfitbilder på den tidigare ikväll så denna kommer ni att få se mer av!

Här strosade vi omkring bland gränderna i gamla stan, här fanns även Citadellan som är som en "borg" i utkanten av gamla stan, vid vattnet. Här var det små butiker med lite krims krams, vi brukar alltid tycka att det är kul att gå runt i sådana här butiker när vi är utomlands, kanske hittar man ett par ursnygga skor eller en fin bikini som ingen annan hemma har? ;-) Vendelas jumpsuit kommer ni också att få se mer utav, visst är den fin?!

Vi gick runt i så fina miljöer, det var så otroligt vackert! Precis som vi nämnde så var det inte så mycket folk då det inte är högsäsong, vilket vi tyckte var väldigt bra och skönt. :-) + Så blir det ju alltid finare bilder utan en massa folk i omgivningen. ;-)

Och så här såg vår middag ut! Vi satt högst upp, längst ut i "borgen", det var en så magisk utsikt. :-) Fräsch mat, trevlig personal och underbar miljö, kan det bli bättre? Vi började med en så god Beef Carpaccio, och till varmrätt blev det beef steak med stekta grönsaker. På andra sidan stenmuren var det stup ner till vattnet, vattnet var helt kristallblått och på andra sidan sträckte sig bergen ända upp till molnen. Det var så mysigt att sitta här i solnedgången, sådana här saker får man aldrig vara med om i Sverige<3 Imorgon är det bröllop som gäller så nu ska vi se till att fixa några tidsinställda inlägg till er innan vi somnar för imorgon när vi vaknar ska vi börja fixa oss. :-) Självklart kommer ni att få en massa bilder efter!! Puss<3

]]

Gillar

Kommentarer