W - ETT NYTT ÅR = NYA MÖJLIGHETER

Nu säger vi hejdå till ett underbart sommarlov och imorgon är det dags att gå till skolan igen. Som många andra måste vi också säga att denna sommar har gått otroligt fort, känns nästan jobbigt med tanke på hur efterlängtad den var. Men vi kollar tillbaka och är så tacksamma för vårt härliga sommarlov. Höjdpunkten har helt klart varit vår underbara resa till Brasilien, kommer kunna leva på de minnena länge<3!

Men det känns bra att komma tillbaka till rutiner igen, och detta är vårt sista år på gymnasiet. I vår tar vi studenten och det ser vi fram emot, kan tänka oss att det är några av er som också kommer göra det? Vi har alltid gillat att gå till skolan och ju "äldre" man blir, desto mer tycker vi att man förstår hur viktigt det är med en utbildning. Viktigt är ju att såklart göra det man behöver, men det är ju också så viktigt att tycka det man gör är roligt. Vi har alltid haft drömmar och mål och det tror vi man behöver för att kunna ta sig igenom det som är mindre roligt, att man ser ett mål med det man gör. Nu i trean har vi valt de kurser som vi tycker verkar vara intressanta och ger oss något på vägen mot våra mål.

Som sagt har vi alltid haft drömmar och mål, men de har förändrats lite med åren. När vi var 10 år ville vi bli frisörer eller skådespelare (helst i vår favorit musikal "sound of music"), senare ville vi bli dansare eller varför inte mode designer? Vid gymnasievalet växte vårt intresse för juridik. Sedan vi var små har vi alltid haft ett intresse för kläder och mode, vi brukade sitta vid datorn och göra egna mode magasin och lyckan var stor när vi fick en stuga på tomten att bygga om till en liten walk in closet med våra utklädningskläder, därinne rymdes allt från Belle, Tingeling, Snövit till Piff & Puff. Men, ända sedan vi var små har vi också all tid haft stor empati för andra människor, vi har alltid haft en vilja att förändra saker som vi inte tycker är rätt. Att jobba som brottmålsadvokat är därför också en dröm.

Nu när man är i vår ålder så är det dags att göra de val som kommer vara avgörande för det man vill/ska göra både nu och senare i livet. Idag så är vi inte helt säkra på än vad vi vill studera efter studenten, men något som vi har varit säkra på i princip hela vårt liv är att vi vill prova på hur det är att bo utomlands. Därför planerar vi nu inför att flytta en period till LA efter studenten. Vi har kollat på vilka college som skulle kunna vara aktuella och det känns så roligt alltihop. Inget är spikat än, men vi håller alla våra tummar och tår för att det ska bli av. Vad har ni för planer efter studenten? Något tips från någon av er som redan har tagit studenten?<3

]]

Gillar

Kommentarer