W - EN MAGISK MIDSOMMAR

Glad midsommar ”i efterskott” fina ni! Vi hade en helt fantastiskt härlig dag i fredags så här får ni en liten summering från det.<3

Dagen innan gjorde vi de klassiska förberedelserna: köpa jordgubbar och plocka blommor. Det var så mysigt och stämningsfullt.<3

Midsommar morgonen började med att fixa egna kransar, en egen liten stång och dekorera allt vi kunde komma på med blommor. Vi hade bestämt oss för att köra på en riktigt ”klassisk” midsommar i år!

Vi hade gjort så fint och mysigt! Bestämde oss för att vi skulle ha lunchen nere vid vattnet och hittade denna idé på Pinterest med att använda lastpallar som bord och sedan sitta på gräset bland massa mysiga kuddar och filtar. Vi dukade med massa blommor, Mateus porslin och linneservetter. Alla gäster (en mixad skara av familjevänner<3) tyckte att det var så mysigt och det kändes väldigt socialt och avslappnat att sitta på marken haha. Lite som en picknick!

Till och med fördrinken var dekorerad med blommor!

Och så maten! Försökte göra lite vegansk mat som ändå kändes somrig så det blev fransk potatissallad med polkabetor, tomatsallad och färska morötter med mandelspån och färska örter.

Våra outfits! Vanessas rosa klänning är från Zara (hur drömmig?!), och Vendelas kjol är från Nelly (har letat länge efter en fin, somrig långkjol) och gammal topp från Gina Tricot. :-) Dagen spenderades barfota!

Efter-maten-myset! När alla vilat av sig matkoman så var det dags för femkamp, sista grenen blev dock inte som vi tänkt oss så det slutade oavgjort, kanske lika bra det. ;-)

Sedan dags för tårta! Ingen midsommar utan jordgubbstårta, visst? Vi hade gjort denna helt magiskt goda glasstårta som var så fräsch i värmen (hur härligt var inte vädret på midsommar??). Toppad med svenska jordgubbar och rosenblad från trädgården, inte ens tårtan fick vara utan blommor. Receptet hittar ni på vårt food-account Foodbylaukkanens på instagram!

Det blev en så himla fin kväll och solnedgång.<3 Ett perfekt avslut på en perfekt midsommar!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Men guuud vilken härlig midsommar<33
lindaviktoria.se