W - EN LONDON HELG I DECEMBER

london guide !

Som efterfrågat så kommer nu ännu en London guide! Någon av er ville att vi skulle beskriva vår drömhelg i London i December, så här kommer den.<3 Mer drömmigt än så här blir det knappast inte!

fredag

Frukost på The Ivy Chelsea Garden: Vi börjar Londonhelgen med en lyxfrukost på Ivy i Chelsea som lagom till December och jul förvandlats till "the snowy kingdom of Narnia" (så mysigt!!). I väntan på frukosten beställer vi såklart in ett glas bubbel. ;-)

Natural History Museum: Efter frukosten går vi till Natural History Museum, kollar på den fina julgranen och den vackra byggnaden bakom. Här ska man ta mysiga julbilder!!

Harrods: Sedan blir det en sväng till Harrods för att maximera julkänslorna ytterligare! Där tar vi en smoothie i juicebaren i deras food hall, innan vi strosar vidare till julavdelningen, drömmer om katt-julgranskulor för 30 pund. ;-) Och såklart måste vi gå förbi den underbara "bokhandeln" där vi drömmer vidare om designerböcker och reseguider.

Middag på Harry's Dolce Vita: Då en av våra favoritrestauranger ligger precis intill Harrods måste middagen självfallet intas där. Extra mysigt är det nu i jultider också då deras julpynt är SÅ fint. Beställer in en riktig god pasta och ett glas rödvin!

Bio på Everyman: Kvällen avslutas med en riktigt mysig biofilm på Everyman på Baker Street<3

lördag

Partybrunch på Bagatelle: En riktigt rolig helg inkluderar självfallet partybrunch på Bagatelle i Mayfair (detta måste bokas rätt långt i förväg!!) Under vintern känner vi inte alls för att vara ute till sent på natten, så dagsparty är ju perfekt då istället när man känner för det. Måstet är att beställa in XXL pannkakorna och dela på, och sedan dansa på borden. ;-)

Middag på Chiltern Firehouse: När det är middagsdags går vi till Chiltern där mysfaktorn alltid är hög. Finns nog inget ställe med bättre service, och maten är även den så bra. Efter middagen går vi ut i deras lilla trädgård, sitter i soffan framför brasan och delar på en mumsig efterrätt och en kopp te.<3

Söndag

Prommis I Regent's Park: Får vi bestämma bjuder söndagen på riktigt fint väder, och då är det som gjort för att klä på sig träningskläderna, gå förbi ett café, köpa med en take away latte och sedan ta långpromenad i Regent's Park. :-)

Winter Wonderland: Efter promenaden byter vi om, och tar oss sedan till Hyde Park för att gå på Winter Wonderland för att få sådana där riktiga julkänslor.<3

Änglarna på Regent Street: Vägen hem tar vi genom Soho och Regent Street för att kolla på den mysiga julbelysningen! Verkligen ett måste när man är i London under December månad.

Middag på Novikov Italian: Den underbara helgen avslutas såklart på en annan favoritrestaurang som även den är så himla mysig nu i jultider. Där äter vi pasta, och till efterrätt blir det världens godaste mjukglass. Känner man för det efter kan man även gå en trappa ner till deras lounge för en så himla god Bellini...<3

Det var vår drömhelg i världens bästa stad<3

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Det var jag som efterfrågande en drömhelg i London. Tack snälla för detta inlägg! Är riktigt taggad på att åka till London nu innan jul<3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229