W - EN JUL HEMMA

Detta var den första julen på flera, flera år som vi firade hemma i Sverige. Har tidigare år varit utomlands under denna period men i år vaknade vi upp på julaftonsmorgon till krispigt solsken istället för tropisk sol! Kan faktiskt erkänna att vi föredrar det senare. ;-) Iaf, det var en mysig dag som började med bad i bubbelpoolen ute, sedan grötfrukost och öppning av julklappar!

Våra hjärtan hade fått nya outfits! Tror de får köra dessa på nyår också för de är bara SÅ SÖTA.

Senare blev det en liten juldrink utomhus nere på bryggan med mormor och morfar.<3 Inte träffat dem på såå länge så det var hur mysigt som helst OCH SÅ VÄDRET på det. Helt ljuvligt krispigt och soligt, ville typ nypa oss i armen för det var så förbaskat härligt. Sol på kinderna är inget man tar för givet i detta land. :-)) Juldrinkarna mixade vi äppelmust och bubbel! Pyntade med granris, lingon och socker som frost på kanten. Fint och gott.<3

En av våra julklappar var en varsin massa från Acne. Kan säga att det satt hur fint som helst med mössa för vem gillar att frysa om öronen? Älskar dem!

Kanske konstigt med pasta på julbordet haha men det blev SÅ bra verkligen! Egna ravioli i en vegansk puttanesca sås. I bakgrunden ser ni även kronärtskock-toast som var lika smarrigt som det låter. :-) Gjorde även veganska ”köttbullar” och lite annat gott. Känns så fint och bra att äta gott utan att maten tagits fram på ett oetiskt vis.

Avslutar detta inlägg med årets julkort! Hur fint?<3 En mysig julafton men måste säga att även fast man uppskattar julen när den kommer så uppskattar man det lika mycket när den är över. Hoppas ni också hade en fin dag.<3

Gillar

Kommentarer