W - DIOR DES LICES

För oss alla som är modeintresserade eller kanske nån gång har drömt om en riktigt fin väska eller att posta en couture cappucino på instagram eller att bara avnjuta en mysig lunch i en vacker trädgård - Dior Des Lices är något för er! Här åt vi en fantastiskt mysig lunch under en av våra dagar i St. Tropez. :-)

På menyn finns allt möjligt gott, så du kommer helt klart hitta något som faller dig i smaken. Stället är ganska pricy, men man betalar ju inte bara för väldigt fin mat utan även upplevelsen att få sitta i den fina trädgården!

Vi beställde in en varsin blom inspirerad drink, dock upplevde vi att drinkar i Frankrike alltid var väldigt starka så den byttes ganska fort ut mot bubbelvatten haha...

Och maten var serverad! Jättefin och bra service på detta ställe, ett stort plus i kanten. :-)

Klänning från J.Lindeberg!

All mat var dekorerad med blommor, verkligen det där lilla extra. Beställde bland annat in en sallad på gröna bönor och en pasta med olika grönsaker som brussel sprouts, morötter och selleri. Väldigt gott och fräscht!

När vi var mätta, belåtna och hade njutit ordentligt så gick vi för att ta en titt i Dior butiken. Det finns ju alltid så mycket fint...

Vi som inte alls gillar kaffe eller koffein drycker beställde ändå in Dior cappucinon, ett måste, i alla fall för oss haha... Efter lite om och men så slank den ner ändå!

Har fått kommentarer med frågor om detta ställe och vi tycker helt klart att det är värt att ta en lunch här. Ställe är som sagt ganska pricy, men känner man inte för att äta kan man ta en fika eller bara en kaffe! Vi bokade i förväg för att vara säkra på att få bord<3.

Idag är det söndag, det blåser som bara den men tog vara på den lilla solen som kom fram för någon timme sedan... Nu ska vi ut på en promenad, vad är era planer för dagen?

Gillar

Kommentarer

Marie
,
Vad fint det såg ut! Dröm att få varit där
madebyw
,
Det var jättefint verkligen!<3
Vendela Magnusson
,
Så fint och ser så gott ut. Vi hann inte med det förra gången men denna sommaren kommer vi verkligen äta lunch här!:)
madebyw
,
Gör det, var supermysigt!<3