W - DINNER (AVOCADO HUMMUS ETC)

Hej hjärtan!<3 Ovanför ser ni vår super mumsiga middag som vi åt efter vår PW på 8 km, visst ser det gott ut? Vi har verkligen fått en grej för bulgur i tomatpuré + hummus, så gott och idag varierade vi det lite med att göra avokado hummus istället för vanlig. :-) Idag har vi även fotat en hel del till lite olika inlägg, vi ska ju jobba från och med imorgon till på söndag ända till nio på kvällarna så vi passade på att planera och fota så mycket som möjligt. För er som undrar så ska vi jobba på EM i brottning som pressansvariga. :-) Vi skulle även filma en skoter video idag, men när vi var klara med allt fotande så började det såklart regna. :-P Nu sitter vi och bloggar och tittar på 24, åh det är så spännande!! Någon av er som har sett/tittar på den? Efter detta ska vi försöka sova då vi ska upp tidigt imorgon, hur har er dag varit? Här får ni receptet på vår supergoda bulgur + avokado hummus, hoppas ni gillar, puss<3

______________________________

Our dinner after our PW today, we had tomato bulgur and avocado hummus<3 Here you have the recipe, it was so good!

DU BEHÖVER / YOU NEED:

Kikärtor / Chick peas

Olivolja / Olive oil

Avokado / Avocado

Citron / Lemon

Vitlök / Garlic

Flingsalt / Sea salt

Bulgur / Bulgur

Schalottenlök / Shallot

Tomatpuré / Tomato paste

GÖR SÅ HÄR / WHAT TO DO:

BULGUR: Hacka schalottenlöken i små bitar. Ta fram en kastrull och stek löken i olivolja tills den har fått färg. Häll i bulgur och tomatpuré och stek tillsammans. Efter detta häller du i den angivna mängden vatten och låtar bulguren koka tills den är klar! / Bulgur: slice the shallot in small pieces. Take out a saucepan and fry the onion in olive oil until it has browned. Pour the bulgur and tomato paste and cook together. After that, pour in the indicated amount of water and let the bulgur cook until it is finished!

AVOKADO HUMMUS: Mixa ihop kikärtorna med avokado och häll över olivolja + citronsaft så att det inte blir så torrt.När allt är mixat så häller du i så mycket salt som du tycker b ehövs. Klart! Vi åt detta med stekt zucchini + tomater. / Avocado hummus: Mix the chick peas with the avocado and pour over some olive oil + lemon so it wont get so dry. When everything is mixed you pour over as much salt as you think is needed. Done!

]]

Gillar

Kommentarer