W - DINNER AT THE HONOURABLE SOCIETY OF LINCOLN'S INN

Godmorgon fina ni! Har helt glömt bort attt uppdatera om middagen på Lincoln’s Inn som vi var på i onsdags, men tänkte att det kan vara kul för er att se so here it comes!

Man skulle vara på plats för registration kl 16, men vi åkte dit lite innan för att se alla fina omgivningar. Som ni ser så är det väldigt vackert där, fina trädgårdar och engelsk arkitektur, ni vet lite Hogwarts känsla på hela stället. ;-) Och efter att London bjudit på regn och vind sedan vi kom tillbaka så sken solen äntligen, det var så otroligt härligt och fint.

Sedan blev vi insläppta bakom denna lilla dörr där vi fick mingla runt med barristers och andra law students. Fick några väldigt bra tips och råd från flera Human Rights barristers.

Sedan fick vi ta del av en föreläsning där fyra olika barristers berättade om sin vardag och hur de kom dit de är idag. Vi fick även ”top 10 tips”, så himla bra! Efter detta var det en drinks reception. Vi är ju inte några stora fan av mingel haha, men detta var väldigt trevligt och lärorikt.

Dress coden var ”dark suit” så vi båda körde på svarta kostymbyxor+kavaj och så en vit blus under. Allt är självklart ifrån Zara. ;-)

Efter minglet var det uppdukat för trerätters middag i deras Old Hall. Vi hade fått möjligheten att förbeställa veganskt, så det var toppen. Hade noll förväntningar haha, men allt var faktiskt väldigt gott! Det var flera äldre traditioner kvar så som bön innan middagen (vi som aldrig har gjort något sådant förut haha) och skåla i portvin för drottningen (som btw också var här för några dagar sedan) efter middagen.

I alla fall, en väldigt trevlig och intressant kväll. Vi är så tacksamma för all möjligheter vi får ta del av här i London.<3

Gillar

Kommentarer