W - DINNER AT STICKS N' SUSHI

Igår blev det middag på en favorit här i London - Sticks n' Sushi! Vi kände oss lite tråkiga först att vi inte testade något nytt, men då maten är så god här så fick det bli ett besök till. ;-) Inte oss emot, alls.<3

Vi hade bokat bord och det måste man göra för att kunna äta här då stället är smockat med folk! Vi började med ett glas bubbel och deras gudomligt goda edamame bönor. Man kan välja mellan salty, grilled och spicy. Vi tog grilled och de är helt klart de godaste edamame vi har ätit någonsin!

De har ett bord ute och tur som vi har så lyckades vi knipa det. Vi fick sitta ute i kvällssolen på Covent Garden's gator. Älskar verkligen London!<3

Man beställer in massa små rätter och det finns så mycket gott. Ett perfekt ställe för alla då det finns kött, kyckling, fisk, men också vegetariska och veganska rätter! Vi tog deras "green salad" som var hjärtsallad, fänkål, svamp, tomater på en bädd av edamame hummus. Sedan är ett måste att ta deras friterade blomkål, den är gudomlig! Sedan delade vi på en bricka med olika veganska spett - sparris, svamp och sötpotatis. Detta var så gott så det går knappast att beskriva. Kan vi inte få lite fler sådana här restauranger i Stockholm?

Det är så mysigt att få spendera några dagar helt med mamma.<3 Vart vi än kommer får vi även höra att vi ser ut som triplets hehe.

Och ingen middag utan efterrätt! Dessa är även i små storlekar så man kan beställa in fler - perfekt när man inte kan bestämma sig för vad man vill ha - då kan man ta flera. :-D Gillar även att menyn består ut av bilder, så mycket enklare att förstå vad det faktiskt är man får in hehe.

Vanessa hade på sig sneakers från Superga, kjol+blazer från Zara och väska Valentino.<3

Så vi delade på 6 efterrätter. Deras choklad fondant är todiefor, beställer alltid fondant om det finns på menyn! Sedan provade vi deras yuzu glass, chokladmousse med hallon och chokladtårta. Mycket choklad, det är ju för himla gott.

Vendela hade på sig sitt gula sett från Forever 21 och klackar från Hermés! Vi båda älskar alla typer av sett, man slipper ju matcha ihop en outfit, så smidigt. ;-)

Sticks n' Sushi är verkligen ett tips ni inte får missa om ni är i London och gillar asiatiskt! Personalen är även de så himla trevliga, stort plus för det.<3

Gillar

Kommentarer