W - DEVIL'S BRIDGE

DEVIL'S BRIDGE !

Bilder från några dagar sedan när vi besökte Devil's bridge som låg bara 5 minuters promenad från hotellet! Det är en bro som har kommit fram på naturlig väg och på sidorna slår vågorna. Som ni kan se så är det ett väldigt vackert ställe, dock lite småläskigt med tanke på att vattnet runtom är så vilt, men vi klarade oss fint! ;-)

Touchdown Sverige!! Landade för ca. 30 minuter sedan och man känner redan den svenska kylan krypa in under huden. Och då menar vi inte endast vädret, utan även vilken skillnad det är här på andra sätt - alla håller sig på sin egna kant och hjälper helst inte någon annan, och i bussen så ekar tystnaden... Tror man blir mer medveten nu när vi varit borta ett litet tag att det är andra normer som gäller här, dock skulle det vara himla tråkigt att anpassa sig efter alla sådana, så vi pratar i bussen fast man kanske inte ska det. ;-) I alla fall så gick resan hem bra, flygresan mellan Antigua och London var väldigt guppig, men tycker ändå att allt har gått bra och hyfsat smidigt! Nu blir det att handla lite charkisar på ICA, åka hem till soffan, sätta på en mysig film och gosa med våra älskade kissar. De har nog saknat oss enormt!

Vi har fortfarande en massa bilder kvar från resan, så vi får leva kvar i Antigua-mode ett tag till! Men ska även blanda in lite annat också såklart. :-) Vad är ni sugna på att läsa om? KRAM<3

]]

Gillar

Kommentarer