W - DESENIO ART

Inlägget är i samarbete med Desenio.se / Post in collaboration with Desenio.se

Nu när hösten kommer så tyckte vi det var dags att piffa upp rummet här hemma. Kuddar och andra inredningsdetaljer i svart+vitt fick åka ut och in kom färgstarka kuddar, roliga posters och handgjorda keramik krukor, lite mer personligt och så mycket mer mys-känsla! Som tur var så ville Desenio hjälpa oss att få rummet lite roligare och deras posters fick snabbt åka upp på väggarna. :-)

Grymt tips till dig som vill göra väggen hemma mer personlig är att gör som vi - köp armeringsjärn (tungt och kämpigt, så se till att en stark person kan hjälpa dig så ni är två), vi sprayade de i vitt, fick upp de på väggen och pyntade med allt möjligt: en gammal drömfångare, nomineringen från studentskivan, studentmössan, gamla bilder och de båda postersen ("feminism" och den mörka siluetten) är från Desenio. På andra bilden kan ni se en kruka som fick fraktas hem från Sicilien, handgjord av en italiensk konstnär - hur fin? Bakom är en poster med rosa vatten, också denna från Desenio!

Uppe vid sängen valde vi att göra en varsin poster-vägg och så nöjda blev vi. Gav hela rummet ett lyft! Vendela valde tavlor som gick i rosa, svart+vitt och turkost. Vad tycker ni? Vår favorit bland dessa är nog den svart-vita ballerinan eller stranden med surf brädorna. :-)

Vanessas vägg. Hur fint blir inte detta? Så personligt i och med att man kan fästa i princip vad som helst på armeringsjärnet. :-)

Vanessa har lite marin och gult i sitt rum, därför passade denna poster från Desenio med mörkt vatten och en liten gul surfare bra. Vad tycker ni? Alla våra knoppar är köpta på Zara home.

Tycker det blir så himla snyggt när man blandar massa posters i olika färger och storlekar. På Desenio kan ni hitta ALLA möjliga, det finns något för alla helt enkelt. :-) Vår favorit ovan är nog den med palmerna mot den blå himlen.

Vill ni också ha det lika snyggt som hemma hos oss? ;-) I sådant fall ska ni skynda er att shoppa loss på Desenio, vi kan nu erbjuda er en rabattkod som är giltig i 3 dagar från och med nu. Koden MADEBYW” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 12-14 September. (gäller ej handpicked posters eller ramar), följ @Desenio för att få mer inspiration!

Alla posters är sorterade under olika teman, våra favoriter är fotokonst (klick!) och botaniska prints (klick!)

Så glöm ej koden "MADEBYW"Desenio, puss<3

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Å vad fint ni har:)
madebyw
,
Tack 😃
Linda,
Åh så fint <3
lindaviktoria.se