W - DECEMBER DAGAR I LONDON<3

Tillbaka i London!! Eller, vi har varit här ett tag men behövde sitta i karantän två veckor så när vi äntligen fick komma ut skulle vi självfallet fira. London hade också precis gått ur sin lockdown så vi skålade in friheten på Alto San Carlo på Selfridges! Detta ställe är så najs, mysig atmosfär och pasta man inte skojar bort. Är det något 2020 har lärt en så är det att frihet smakar gott :-))

Passade även på att köpa lite julfint till lägis uppe på Selfridge’s Xmas shop! Så otroligt mysigt.<3

Resultatet.<3 Har sagt det så många gånger men säger det igen - ÄLSKAR vårt hem

Skyndade oss hem för att fixa oss lite snygga då det vankades dubbeldejt på en Michelin restaurang i Mayfair - Hide. Mycket trevlig kväll.

Älskar VÅR gata.<3

Festlig och god (!!) fredagskväll på en av våra favvo restauranger - Coya i Mayfair. Firade in jullovet i förskott, (eller tog snarare en kväll off) då hela helgen skulle spenderas hemma framför datorn och overriding interests i land law...

En helt fantastisk lördagsmorgon i Regent’s Park.<3 Vi tog med oss frukost från Ripe Kitchen i Primrose Hill som vi sedan åt i solen innan det blev en lång prommis! Tänka sig så härligt livet kan få va.<3

Har ju även lagat massa mat hemma.<3 Detta blev 10/10. Älskar dessa patties från Beyond Meat, tror ej att de finns i Sverige? Har i alla fall fyllt frysen med dessa nu då det bara är SÅ gott att äta i en krispig salladswrap!

Lussebulle-bak var planerat och lyckligtvis hittade vi både saffran och julmust (<3!!) på svenska butiken precis vid oss. Vad som inte var lika lyckosamt var att en flaska julmust kostar lika mycket som en flaska vin. :’-)) Vilket fall som helst så blev bullarna TOKIGT goda.

Bestämde oss för att sova ut ordentligt igår då vi hade suttit uppe till 07 för att plugga. Så frukost blev snarare lunch men vår gröt är god vilken tidpunkt det än är på dagen. ;-))

Igår när vi firade att vi äntligen fått jullov!!<3 Och alltså jul i London, finns det något mysigare?? Vi hittade lite julklappar till familjen och sedan åt vi grekiskt till middag innan...

...det blev filmkväll i sängen och smarrigaste glassen från Whole Foods! En helt perfekt vecka.<3

Gillar

Kommentarer