W - DÅLIG SERVICE, KLÄTTERCENTRET & MYSHELG!

Och så var det fredag. Vi bestämde oss för att ha en riktig "fixar-dag". Så vi åkte runt och handlade lite saker som vi behövde, men såklart så fick en hel del annat även följa med. Sista stoppet blev att tvätta vår fina bil. Älskar ju vita bilar, men den hade inte varit vit på länge pga typ 7 ton smuts... ;-) Det var lite tillfredställande att spola av, borsta så hela bilen blev helt löddrig och samtidigt se all smuts följa med vattnet ner på marken. Efter detta körde vi så försiktigt vi kunde hemåt!

Fick med oss lite fint till badrummet! En ny tvålpump, en fantastisk handkräm från DOFTA i doften Champagne, köpte även en liten matchande tandborste-hållare som vi istället planterade en liten grön växt i. Tyckte det blev himla fint!

Vilket även Vilja tyckte. Nån mer som har en katt som gillar att chilla i handfatet?

Färska liljor fick även följa med hem. Det är lite ro för själen att ha färska blommor hemma tycker vi! ;-)

Senare fixade vi oss i ordning för middag. Vendela hade på sig topp från Zara (älskar den!!), bälte från Gucci och Dior väska!

Vanessa hade blus från Na-Kd och Chanel väska!

Så tog vi oss in till stan där vi hade bord på Miss Voon. Som vi tidigare skrivit så var vi SÅ taggade på att testa detta ställe då vi älskar asian fusion och även hört att maten här ska vara fantastisk.

Beställde in 3 rätter att dela på: tryffel dumplings, avokado tacos och blomkål tempura.

Sedan blev det en choklad fondant till efterrätt!

Så vad tyckte vi då? Avokado tacosen var ganska smaklös, men dumplingsen och blomkålen var helt amazing. Dock kommer vi inte gå tillbaka hit, då servicen sög. Vi fick vänta i 10 minuter på att ens få in menyerna, vi blir inte serverade vatten eller någonting utan vi får själva försöka få kontakt med någon för att ens få beställa. När vi efter maten vill ta in notan och då ingen i personalen är uppmärksam på gästerna så får vi vifta och nästan ställa oss upp för att få kontakt med någon. Vi får då vänta i 10 minuter innan vi igen får be om notan, då hon innan hade glömt det.

Näe väldigt väldigt dåligt. Vi visste innan att detta ställe är pricy, men hade inga problem med det, men när vi inte ens kan få duglig service så var det inte alls värt. Tror att vi är så vana vid servicen man får när man går på "finare" restauranger utomlands, detta skulle aldrig hända då.

Vi älskar ju NOBU som har lite liknande koncept och därför ville vi testa Miss Voon. Servicen och maten är alltid i toppklass på Nobu. På Miss Voon var maten absolut god, men detta bevisar att servicen även måste vara bra för att man ska vilja gå tillbaka.

Och så blev det lördag och såhär glada var vi då. :-D

Vi var sugna på brunch och tyckte att Pom & Flora var en bra idé. Det var vi dock inte ensamma om då kön slingrade sig i flera meter utanför. Så tillslut hamnade vi på Mahalo vid Mariatorget!<3

Där tog vi deras fantastiska "piraya bowl". Det bästa är ju när mat är både nyttigt och gott! Denna bowl är fullproppad med vitaminer och en perfekt frukost/brunch/mellis! Mahalo har verkligen ett bra utbud på både smoothie bowls, mat och shots där allt är veganskt. :-)

Sedan åkte vi, Piero och hans kompis till en butik där det såldes allt och lite till för motorcyklar. Piero planerar ju nämligen ett köp! Vi var med som smakråd, men tyckte nog att det var liiite roligare att kolla på outfits än på själva motorcykeln. ;-) Denna jacka var väl lite ball?

Sedan åkte vi till Klättercentret vid Telefonplan! Där spenderades närmre 3h, det var så roligt där. Finns alla typer av olika klätterväggar för olika nivåer. Kommer helt klart vilja åka tillbaka dit snart igen och ta med oss vår lillebror också, tror att han också skulle gilla detta! Det blev ju verkligen dagens träningspass. Har nog aldrig känt oss så trötta i rygg, armar, händer och fingrar. Men en så bra och rolig träningsform!

Vi vloggade även under denna dag så i den videon kommer ni bl.a kunna se när vi är på Klättercentret. :-)

Sedan åkte vi hemåt. Duschade och lagade en brakmiddag!! Oumph, potatis, guacamole sallad, blomkål, hummus... Nää vad gott det var.

Värt att nämna är ju även att vi åt detta i soffan, framför tv:n där vi satte på en film. Finns det något mysigare?

Sedan blev det söndag och morgonen spenderades i soffan med en smoothie i handen. Kikade runt på lite olika webshops och gjorde ett köp med mamma som förhoppningsvis hinner komma innan vi flyger iväg till värmen på onsdag. Spännande!

Dagen till ära var det ju riktigt vårväder?! Strålande sol och plusgrader är ju inget man skojar bort!

Kollade reprisen av Let's Dance, vårt favorit program. Kollar ju aldrig annars på tv, men när Let's Dance drar igång så sker det minsann!

Och så blev det en söndags middag som kändes lite "vårig". Potatis med massa olika grönsaker. Till detta hade mamma även gjort en valnöts- och paprika röra. SÅ himla gott. Efter detta blev det en film i soffan och sedan la vi oss lite för sent. Det var lite förvirrande att klockan var 23.30 när den "egentligen" skulle vara en timme tidigare. Men SÅ härligt att vi nu går mot ljusare tider, längtar ju som bara den tills man kan sitta och njuta på bryggan i solnedgången.<3

Gillar

Kommentarer