W - COUNTDOWN: 5 DAYS DUBAI

Dubai Mall

Dubai Mall är ett måste att besöka då det är världens största shopping mall, vi brukar alltid åka hit när vi är i Dubai. Dubai Mall har över 1200 butiker samt en massa restauranger + fikaställen och annat kul att sysselsätta sig med om man inte gillar shopping. Vi ska självklart dit den här gången också! :-)

Burj Khalifa

Världens högsta byggnad som ligger utanför Dubai Mall. Vi har inte prioriterat att åka upp i byggnaden när vi har varit i Dubai men den här gången har vi köpt biljetter dit så nu finns det ingen återvändo haha... Någon av er som har varit uppe i byggnaden? Det ska bli så coolt i alla fall. :-)

The desert

Första gången vi var i Dubai åkte vi ut till öknen och det var en riktigt häftig upplevelse! Med Jeepar åkte man långt ut i öknen och när vi kom fram fick vi rida kameler och åka sandboard. Den här gången har vi planerat att åka ut dit också!

Miracle Garden

Den här fantastiska trädgården hittade pappa som en bild på Instagram och vi trodde först inte att den fanns på riktigt. Ser ni hur vacker den ser ut? Vi ser så mycket fram emot att besöka den här trädgården och självklart att ta en massa bilder!

We are staying at...

Ramada Jumeirah

Det var en av er som frågade vilket hotell vi ska bo i Dubai och den här gången ska vi bo på Ramada vid Jumeirah beach. Ser supermysigt ut tycker vi! Det ligger i närheten av det mesta vilket vi tycker är viktigt då vi tycker om att gå överallt. :-)

Idag är det 5 dagar kvar tills vi lämnar Sverige för Dubai, och vi är så taggade! Ovanför har vi samlat lite saker vi har planerat att göra, sedan finns det ju hur mycket saker som helst att hitta på ut över detta. Är ni taggade på att följa oss här på bloggen? Det ska bli så kul!

]]

Gillar

Kommentarer