W - COUNT DOWN 2 WEEKS: LA

Rodeo Drive

Självklart ska vi till Rodeo Drive, åh så fint det är där! För er som inte vet så är Rodeo Drive en exklusiv shoppinggata i LA, med butiker som Chanel, Prada, Miu Miu och Gucci. Hoppas väl på att kanske få syn på en och en annan kändis...Tänk vad mysigt att gå runt i solen bland palmer och de fina butikerna med en juice i handen, det låter inte speciellt fel? ;-)

Hollywood sign & The walk of fame

Även förra gången vi var i Los Angeles besökte vi Hollywood skylten och The walk of Fame, den här gången tänkte vi kanske ta en promenad upp så långt det går! Vi älskar ju att hitta små personliga ställen men självklart också att besöka de turistattraktioner man måste besöka när man åker någonstans. The walk of Fame ska också bli så kul att gå runt vid, och självklart ska vi ta en massa bilder!

Catalina Island

Den här ön tänkte vi besöka med en båttur över en dag, ser så vackert ut. Vi har aldrig besökt den här platsen tidigare så det ska bli så kul! Tar en paus från storstaden och ska promenera runt här, så mysigt vid vattnet och alla båtar. Har någon av er varit där? Kommentera i så fall om ni har något tips! :-)

Brunch & Lunch

Förra gången vi var i LA åt vi frukost på hotellet Shutters on the Beach, på deras såå mysiga restaurang Coast. Där åt vi pannkakor och stora chokladmuffins (man ska ju passa på medan man är i The US!) och den här gången vill vi självklart gå tillbaka, för brunch eller lunch. Sedan har vi även läst mycket bra om Joan's on Third, har även googlat det och alla ser så gott ut. :-) Någon känd restaurang vill vi såklart också gå till, så återigen om ni har något tips så är det bara att kommentera!

Melrose Place

Ett sådant mysigt område, kolla Isabel Marant butiken! Här vill vi gå omkring och titta i affärer, äta på små fik och bara njuta.<3

Idag är det bara två veckor kvar tills vi drar igen, åh vad vi är taggade! Här är några av de grejer vi har planerat att göra där, självklart har vi en massa andra grejer på vår to do list. See u soon LA<3

]]

Gillar

Kommentarer