W - COSY EVENING

Igår unnade vi oss verkligen riktigt god mat till middag! Vi hade kommit på att vi skulle göra lite olika tapas rätter och det blev så gott alltihop. Vi gjorde sötpotatis, parmesan gratinerad kyckling, caprese sallad, ribs, chunky avocado, grönsallad med parmesan, mamma gjorde godaste råbiffen som ni hittar receptet på HÄR och så gjorde Vanessa en supergod tryffel mayo, vill ni testa så behöver ni:

Majonnäs

Cremé fraiche

Tryffelsalt från Nicolas Vahe

Tryffelolja

Ni blandar majonnäs med lite cremé fraiche (får inte bli för mycket!), blanda sedan i tryffelsalt och olja efter smak. Supergott till kycklingen och sötpotatisen, tips tips!

______________________________

Yesterday we treated ourselves a great dinner! We had decided to make some different tapas dishes and everything went out so delicious. We had sweet potato, parmesan grated chicken, caprese salad, ribs, chunky avocado, aragula salad with parmesan, mom made the best steak tartar and you find the recipe HERE and Vanessa also made a delicious truffle mayo, if you want to try it you will need:

Mayo

Cremé Fraiche

Truffle salt

Truffle oil

Mix mayo with cremé fraiche (be careful so you don't take too much cremé fraiche), add truffle salt and truffle oil after your own taste. Delicious to chicken and sweet potato!

Sedan gjorde vi vår favorit efterrätt - nämligen gino! Det är så enkelt att bara slänga ihop. Skär olika frukter och bär, lägg i en form och täck över med vit choklad, vi använde chocolate chips!

______________________________

We also made gino for dessert! It's so simple, just slice a few fruits and berries, put in a baking dish and cover with white chocolate, we had chocolate chips.

Sätt in i ugnen i 5 min och sen är det klart att äta! Ha lite vaniljglass till så blir det hur gott som helst. Blev ett matinlägg nu, vad tycker ni om det? Brukar ju vara efterfrågat då och då. :-P KRAM

_____________________________

Put the baking dish in the oven for 5 minutes and then it's just to eat! :-P

]]

Gillar

Kommentarer