W - BÚZIOS #CITY SNAPS

Vi tänkte visa er lite bilder från Búzios stad som vi hade glömt bort, åh vi saknar faktiskt fina, mysiga Búzios<3 Först ut - frukt! I Búzios fanns det små fruktstånd/butiker på ganska många ställen, och som ni vet så älskar vi ju mango här i Brazil<3 Tänk om man kunde få sådan här fin frukt i Sverige? Vi planerar nästan att smuggla med några mangos hem i resväskan... ;-)

En massa färgglada små hus = perfekt plats för bloggare. ;-) Älskar att allt är så fint och färgglatt, inte ens de dagar då de regnade och var molnigt kändes staden grå. Om vi någon gång ska ha ett litet mysigt strandhus någonstans i världen så ska det vara ett rosa eller vitt med blåa fönsterluckor<3

Till exempel detta hus! Såå mysiga färger<3 Vanessas solglasögon kommer från en liten Butik i Búzios, den heter Carmim om vi inte minns fel!

Outfit-time! Vanessa har på sig linne från Samsoe & Samsoe, kjol A&F, topp VS och Vendela byxdress från Miss Selfridge. Båda har skor från Tory Burch<3 Fina omgivningar för outfit fotograferingar, eller vad säger ni?

Lite längre ner, vid hamnen, ligger Casas Brancas, ett jättefint hotell som vår favorit restaurang i Búzios (74) ligger i. Under det bruna taket låg även en lite enklare restaurang som vi också provade på, och deras pizzor var amazing.

Búzios "Main Street", där de flesta restauranger och affärer ligger, visst ser det så fint och pittoreskt ut med de små olikfärgade husen? Om ni åker till Brasilien så måste ni besöka Búzios, såå mysig liten stad med trevliga människor! Saknar<3

]]

Gillar

Kommentarer