W - BREAKFAST AT PORTOBAY

BREAKFAST 08:23 AM

Här kommer äntligen ett inlägg om den fantastiska frukosten som vi äter varje dag här. :-) Innan vi åkte hit så kollade vi upp vårt hotell på Tripadvisor, och något som nästan alla hade nämt var att frukosten var så bra här! Och vi håller med - allt är helt organiskt och hemmagjort, och det är så himla gott. Vi tycker alltid att det är roligt med hotellfrukot, dock brukar det bara hålla i sig de två första dagarna och sedan är frukost lika tråkigt som vanligt igen haha! Men här skulle vi kunna äta frukost till både frukost, lunch och middag (och gärna lite till). Egentligen är det inget speciellt som serveras, allt är bara så gott när det är ekologiskt och när det inte finns ett spår av halvfabrikat. :-)

Det finns en massa färskpressade juicer - apelsin, passionsfrukt och vattenmelon bland annat. Vi älskar ju färskpressad apelsinjuice. :-)

Något vi äter väldigt ofta hemma, men som vi egentligen inte är så jätteförtjusta i är müsli. Men här är den så god!!

Det bästa med hela frukosten måste dock vara mango (som vi äter hur mycket som helst av). Hemma äter vi bara fryst mango då de färska alltid är omogna, stenhårda och smaker vatten. Här smakar de typ mangosorbet? Såå gott, vi funderar på att köpa några stycken och ta med hem i resväskan. ;-)

Vår lillebror är helt galan i "Cheese Bread" som det kallas (de små bollarna till höger). Det är ett brasilianskt bröd med ost i, vi tycker att det alltid är kul att hitta grejer utomlands som man kan ta med och göra hemma sen!

Just nu är det lågsäsong i Brasilien så det är inte mycket folk alls på hotellet. Vi tror dock att det kommer att vara en hel del folk i Rio då det är OS! På grund av detta är vi nästan alltid helt själva vid frukosten, vilket vi tycker är jätteskönt haha. Hur mysigt ser inte detta ut? Mer bilder kommer<3

]]

Gillar

Kommentarer