W - BORA BORA MONDAY

Ännu en dag har gått här på Bora Bora, så här kommer några måndags snaps! Först ut - denna drömmiga bild som mamma fångade på oss när vi var påväg ut för ett dopp i detta MAGISKA VATTEN!!!

Efter frukost gick vi till "the turtle center" som finns här på hotellet. Det är en lagun där sköldpaddor får simma runt några timmar under dagen, framåt kvällen tas de in i ett hus så att ingen ska kunna skada de under natten när de är själva. Syftet med "The turtle center" är att rädda sköldpaddor, ta hand om dem och sedan släppa ut de i det fria igen. De har ett "sköldpadds-sjukhus" där de tar hand om alla sköldpaddor som gjort sig illa eller är sjuka, när de sedan är friska släpps de ut i havet igen. En sköldpadda hade tillexpempel fastnat i fisknät och förlorat en fena, personerna på detta center hittade den och han finns nu på sköldpadds-sjukhuset. När han har lärt sig att simma med endast 3 fenor så släpps han ut i havet igen!

Tycker sådant här är så fantastiskt.

SÅ fina miljöer, överallt!! Detta är en palmö, mer känd som "mosquito island" här då det tydligen kryllar av mygg. Vi har redan blivit ganska uppätna, men tänker ta oss dit en annan dag ändå då vi inte får missa ett besök på palmön!! ;-)

Blir en hel del dopp i både havet och poolen, det är så otroligt varmt här varje dag, men vi klagar absolut INTE, vet hur mycket vi kommer sakna detta sen... Bikini från Billabong!

Vi åt en fantastisk lunch i poolbaren. Älskar att sitta där och äta, ni ser ju utsikten... Vi delade på sötpotatispommes och en fruit plate. Frukten här är DRÖÖM!

Så det var några snaps från vår dag! Slappar bara runt och har det oförskämt bra. Nu på kvällen åt vi middag på stranden, med fötterna i sanden medan vågorna slog inte långt därifrån. En väldigt mysig kväll.<3 Nu är det godnatt här borta, men kika in här lite senare för då är en ny video uppe (eller så prenumererar ni på madebyw på youtube och kan se den redan nu!). Puss & kram!

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Alltså era bilder