W - BLACK SAND.

PIHA BLACK SAND BEACH!

Vi gjorde en liten utflykt idag, nämligen till "Piha beach" som ligger ungefär 50 min utanför Auckland City. Detta är då en strand med svart sand, inte varit på något liknande tidigare och även fast vi är svaga för vita stränder med turkost vatten så var detta ändå väldigt häftigt! Vi hade lite otur med vädret, eller ok - vi kanske inte ska snacka otur med vädret när vi vet hur kallt och mörkt det är där hemma, men idag var det "bara" 23 grader och då våra kroppar är vana vid Bora Bora värmen på 30+ så kändes det kallt haha...

Vi hängde i alla fall på stranden ett tag, testade bland annat vår nya drönare från gopro! Så ball och perfekt att kontrollen har en stor skärm så man kan se allt man filmar under tiden istället för att behöva koppla ihop med en app osv... Det blev väldigt bra resultat i alla fall, vår lillebror är så duktig! Sedan åkte vi vidare till ett litet ställe och åt god mat, innan vi checkade in på hotellet inne i Auckland och körde ett pass på gymmet. Nu ligger vi i sängen och ska sova, vi hörs lite senare hos er, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Hur har er lillebror gjort med skolan? Pluggar han distans nu eller hur fungerar det? 😊 Så kul att följa er blogg nu när ni är ute på äventyr!!
madebyw
,
Han pluggar på distans! 😊 Åh vad kul att du tycker det, kram!